Afrodita mandelj multiaktivna vlažilna krema, 50 mL

Ustrezno navlažite kožo s pomočjo mandlja v multiaktivna vlažilna krema Afrodita.frodita. Ustrezno navlažite kožo s pomočjo mandlja v multiaktivna vlažilna krema Afrodita.frodita.
32988 32988
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Ustrezno navlažite kožo s pomočjo mandlja v multiaktivna vlažilna krema Afrodita.

Karakteristike multiaktivne vlažilne kreme

  • primerno za normalno do mešano kožo
  • izredno bogata
  • z anti-age učinkom
  • vsebuje vitamin E
  • dermatološko testirana
  • s hipoalergenim parfumom

Delovanje multiaktivne vlažilne kreme Afrodita mandelj

Kljub temu, da nimate posebno zahtevnega tipa kože, kot sta na primer normalna ali mešana koža, morate za njo skrbeti na najboljši možen način. Tudi vaša koža si želi popolne oskrbe, da je dobro nahranjena in ustrezno navlažena. Po uporabi multiaktivne vlažilne kreme bo vaša koža odlično navlažena, imela bo boljšo strukturo in zaščitena bo pred prezgodnjim staranjem.

Mandelj je izjemno priljubljen v kozmetiki. Njegove lepotilne lastnosti na kožo so naravnost presenetljive. Mandljevi proteini pospešijo sintezo kolagena v koži. Večja vsebnost kolagena poskrbi za boljšo čvrstost in napetost kože. Koža je po nanosu izdatno navlažena in nahranjena ter bolj prijetna na otip.

Vlažilna krema je obogatena z matičnim mlečkom. Izjemna sestavina, ki poskrbi za boljšo odpornost kože. Pripomore k lepši površini kože, ki je na otip bolj mehka, vendar jo hkrati napne in učvrsti. Matični mleček deluje kot antioksidant proti prezgodnjem staranju kože.

Prisoten vitamin E je učinkovit pri zaviranju tvorbe prostih radikalov v telesu. Tudi ko se koža celi, je pri tem ne ovira in ne draži.

Uporaba vlažilne kreme Afrodita

Za doseganje optimalne navlaženosti kože vam predlagamo, da multiaktivno vlažilno kremo Afrodita, uporabljate zjutraj in zvečer. Nanesite jo po čiščenju in toniziranju obraza, in jo z nežnimi gibi vtrite v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja