Afrodita Men Go Fresh gel za šamponiranje in prhanje, 250 mL

Zagotovljen val svežine za moške se skriva v gelu za šamponiranje in prhanje Go Fresh Afrodita Men. Zagotovljen val svežine za moške se skriva v gelu za šamponiranje in prhanje Go Fresh Afrodita Men.
31647 31647
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Zagotovljen val svežine za moške se skriva v gelu za šamponiranje in prhanje Go Fresh Afrodita Men.

Značilnosti gela Go Fresh

  • trojna funkcionalnost
  • za telo
  • za obraz
  • za lase
  • vsebuje mentol
  • pH ustreza koži
  • ne vsebuje silikonov
  • vegansko

Delovanje Afrodita Men Go Fresh gela

Po napornem dnevu si želite optimalne higiene in osvežitve na zelo preprost način. Umivanje las je sicer sila preprosto, vendar morate uporabiti drug izdelek. Tudi za obraz morate ponovno izbrati nekaj drugega kot za telo. Z Afroditinim gelom Go Fresh, boste z enim izdelkom optimizirali svoj čas po prho in očistili tako lase kot obraz in telo.

Inovativna formulacija je prilagojena vsem predelom, tako koži kot lasišču in zagotavlja optimalno higieno. Vaše prhanje bo sedaj veliko hitrejše. Med čiščenjem se vaša koža ne bo izsušila, saj gel poskrbi za optimalno vlaženje kože. Prav tako pa izpod prhe ne boste stopili z neprijetnim dražečim občutkom na koži, saj ima Go Fresh gel za šamponiranje in prhanje, pH vrednost primerno za kožo.

Z dodanim mentolom, gel za prhanje in šamponiranje, deluje hladilno in poživljajoče. Vaše počutje se bo v trenutku spremenilo, ko vas bo zajel prijeten vonj skupaj s svojim učinkom revitalizacije.

Uporaba gela za prhanje in šamponiranje Afrodita

Svež gel za prhanje in šamponiranje Go Fresh je primeren za vsakodnevno uporabo. Najprej si dobro navlažite kožo, nato pa nanesite nekaj gela. Ustvarite blago peno medtem ko gel razporedite po celotnem telesu ali lasišču. Dobro izperite s tekočo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Kožne bolezni in duševno trpljenje.
Neizpodbitno je, da se kožne bolezni - predvsem kronične - zasidrajo v dušo in da lahko bolezen zaide v tako imenovani začarani krog: zaradi gnojnih mehurčkov (pustul), mozoljev in ekcemov se počutite odrinjene in nečiste, občutite kaznovanje ali šibkost, bolezensko pogojen stres pa kožne težave samo še poslabša.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja