Afrodita Young & Pure čistilna pena, 150 mL

Afrodita Young & pure čistilna pena je odlična izbira za nečisto mlado kožo in tudi za čiščenje mastne kože. Afrodita Young & pure čistilna pena je odlična izbira za nečisto mlado kožo in tudi za čiščenje mastne kože.
32708 32708

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Young & pure čistilna pena je odlična izbira za nečisto mlado kožo in tudi za čiščenje mastne kože.

Lastnosti čistilne pene Young & pure

  • primerna za mastno in nečisto kožo
  • ne vsebuje parabenov, parafina in silikonov
  • nekomedogena
  • primerno za vegane

Delovanje čistilne pene Afrodita

Izredno neprijetni mozolji in ogrci se na koži začnejo pojavljati v obdobju mladostništva. Večini prav pošteno zbijajo samozavest, vendar ni razlogov za skrb! Z ustrezno nego jih lahko odpravite. Linija Young & pure znamke Afrodita ponuja izdelke, ki so namenjeni mladi koži in njenim prvim težavam.

Čistilna pena naj bo prvi korak na poti do bolj čiste in gladke kože. Z ustreznim čiščenjem namreč zagotovimo, da ostali negovalni izdelki optimalno učinkujejo. S čistilno peno Young & pure boste globinsko očistili pore. Ko bodo primerno očiščene pa bodo tudi manj vidne. Čistilna pena pomembno prispeva k preprečevanju nastajanja mozoljev in ogrcev.

Vitamin B3, ki je prisoten v čistilni peni Young & pure deluje na kožo pomirjujoče. Umirja tudi druge reakcije kot sta rdečica ter pretirana razdražljivost. Vitamin B3 pripomore k boljši navlaženosti kože in prispeva k njenem enakomernem tonu.

Dodan izvleček hamamelisa prispeva predvsem k pomiritvi kože. Ta rastlina, ki izvira iz Severne Amerike in raste tudi v našem okolju, je zelo pogosto sestavina kozmetičnih izdelkov, ki krepijo kožno tkivo in pripomorejo k razširjenim poram. Takšne učinke ima hamamelis tudi v čistilni peni.

Uporaba Afrodita čistilne pene

Čiščenje kože je zelo pomembno zato za optimalne učinke priporočamo, da peno uporabljate zjutraj in zvečer. Nekaj čistilne pene iztisnite na čiste dlani in z njimi nežno vmasirajte čistilno peno na navlažen obraz. Ko optimalno očistite obraz, temeljito izperite s toplo vodo.

Čistilno peno lahko uporabite tudi na drugih problematičnih delih, kjer se pojavljajo mozolji in akne, kot so ramena, prsa in hrbet.

Sestavine INCI

Aqua, Coco-Glucoside, Niacinamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,  Glyceryl Oleate, Hamamelis Virginiana Water, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

• Kako želiš, da bi te ob prihodu iz šole nagovorili domači?

• Katero čustvo je ob srečanju najpogostejše?

• Si pripravljen podati svoje povratno sporočilo glede tega srečanja?

• Koga bi si popoldne najbolj želel v bližini?

• Imaš domačo muco, psa ali ptička?

• Kako si predstavljaš večer doma?

• Kaj lahko ti storiš, da bi se doma imeli lepo?

• Nameravaš o tem spregovoriti doma?

• S kom se najlažje pogovarjaš o družinskih stvareh?

Če kdo od udeležencev ne želi sodelovati v pogovoru, naj ga mentor ne sili, saj ima verjetno upravičene razloge za tako odločitev. Kadar pa so vsebine interakcij preveč intimne, je pogovor bolje izpeljati v dvojicah in se v zaključnem pogovoru izogibati preveč osebnih vsebin. Družina je namreč edina človeška intimna skupnost in je mentorjeva obzirnost nujna.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja