Akileine peeling krema za odstranjevanje trde kože, 75 mL

Krema je primerna za suhe noge, razpokano kožo komolcev in za hiper keratozo. Krema je primerna za suhe noge, razpokano kožo komolcev in za hiper keratozo.
589276 4393

Ocene in mnenja

Opis

Krema je primerna za suhe noge, razpokano kožo komolcev in za hiper keratozo.

Krema hitro odstrani trdo kožo, jo omehča in osuši ter jo regenerira.

Vsebuje

Salicilno kislino
Vitamin E
abrazivno mikrokristalinično celulozo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Koliko in kako pogosto?
Nikar ne skrbite - so dnevi; ko vašemu otroku nikakor ni dovolj hrane, in so taki, ko sploh ni lačen.

Ritem:

S hrano boste otroka hranili le, če bo treba. In to enako kot s svojim mlekom. To lahko pomeni, da otrok pije približno na vsake 3 ure oziroma v skladu z njegovimi potrebami. S hrano pa lahko poskusite šele v 3. ali 4. mesecu in takrat spremenite tudi umil hranjenja: 5 ob rokov na dan, zadnji brez slabe vesti blizu polnoči. To bo otroku zadostovalo, da bo sit. Proti koncu 4. meseca krajši čas dojenček hitreje raste in je zato lahko, dokler se količina mleka ne prilagodi njegovim večjim potrebam, nekoliko nemirnejši. V 2. polletju vaš otrok že prav dobro razlikuje med dnevom in nočjo. Zatl poskusite vpeljati nočni mir. In nikar ne skrbite: določen red lahko otroku pomaga, da se bo laže znašel - škodil mu pa zagotovo ne bo.

Voda iz pipe je primerna za pripravo dodatne hrane, če v hiši ni svinčenih cevi in če je količina nitratov v vodi manjša od 20 mg/l (vprašajte pri mestnem vodovodu ali svetu potrošnikov). Sicer pa upo. rabite mineralno vodo, ki ima v deklaraciji napisano, da je primerna za prehrano dojenčkov. V njej je lahko največ 10 mg nitratov, 20 g natrija in 1,5 mg fluoridov.

Steklena steklenička lahko poči in je težka. Zagotovo pa v steklu ni kakšnih nezaželenih snovi - glede tega je varno. Plastične stekleničke se sicer ne razbijejo, se pa iz njih v napitke izločajo strupene snovi.

Dude na stekleničkah

So različnih oblik in iz različnih snovi. In ni vsaka primerna za vsako starost. Bodite pozorni na odprtino: zaradi prevelike bo postal vaš otrok len za sesanje in se bo pogosto morebiti celo preveč najedel.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Akileine Akileine
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Trstenjak Tamara