Alga Maris BIO mleko za sončenje ZF 50, 100 mL

Alga Maris BIO mleko za sončenje ZF 50 poskrbi za odlično zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki. Alga Maris BIO mleko za sončenje ZF 50 poskrbi za odlično zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.
33052 33052

Ocene in mnenja

Opis

Alga Maris BIO mleko za sončenje ZF 50 poskrbi za odlično zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.

Prednosti in značilnosti mleka za sončenje

  • zaščitni faktor 50
  • primerno za vse kožne tipe
  • tekoča formula
  • preprosto za nanos
  • vodoodporna
  • ne vsebuje dišav
  • hipoalergeno

Delovanje Alga Maris mleka za sončenje

Ustrezna zaščitna pred soncem je ključna, če želimo zaščititi svojo kožo in jo obvarovati pred nevarnimi sončnimi žarki. Kljub temu, da se ne izpostavljamo soncu namenoma, nas le ta oplazi med različnimi dnevnimi aktivnostmi.

Če si želite najboljše zaščite pred soncem na naraven način izberite Alga Maris BIO mleko za sončenje, ki ima zaščitni faktor 50. Tako visok faktor je primeren tudi za osebe z najbolj svetlo kožo, saj odlično zaščiti pred sončnimi žarki med zunanjimi aktivnostmi. Tako dobra zaščita pred soncem je zagotovljena z mineralno zaščito.

Mleko za sončenje ima tekočo formulacijo, ki je preprosta za nanašanje. Brez težav boste mleko nanesli po celotni površini telesa. Odlično obstojnost ima tudi med športnimi aktivnostmi, saj je formula vodoodporna.

Za dodatno zaščito poskrbi patentiran ekstrakt rdečih morskih alg, Alga Gorria, ki je močan antioksidant. Brez težav namreč nevtralizira proste radikale in prepreči poškodbe celic ter staranje kože.

Z zaščito pa bo vaša koža med celotnim obdobjem izpostavljanja soncu tudi dobro navlažena. Po nanosu pa na koži ne bodo ostale neprijetne bele sledi.

Uporaba mleka za sončenje

Mleko za sončenje nanesite v zadostni količini predno boste izpostavljeni soncu. Da ohranite zaščito obnavljajte nanos skozi celoten dan. Obvezno nanos obnovite tudi po plavanju, brisanju z brisačo ali potenju.

Kljub zaščiti z mlekom za sončenje, se izogibajte sonca med 12. in 16. uro. Zaščitite se še dodatno z oblačili in pripomočki. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja