Anastasia Strawburn senčilo za obrvi

Anastasia senčilo za obrvi je nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje lepih in narvnih obrvi. Anastasia senčilo za obrvi je nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje lepih in narvnih obrvi.
597864 12157

Ocene in mnenja

Opis

Anastasia senčilo za obrvi je nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje lepih in narvnih obrvi. Lahka do srednja prekrivnost prahu vsebuje vitamin C in E, ki imata močan antioksidativen učinek. Dolgo obstojna formula je na voljo v dveh odtenkih na senčilo in zagotavlja ne le idealno obliko, ampak tudi idealno barvo obrvi.
 
Odtenek Ash Blonde priporočamo ženskam s svetlimi do srednje blond lasmi. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sem tak kot sem

V raziskavi ameriške epidemologi nje Janice E. Williams, ki so jo spremljali strokovnjaki Univerze Duke and Johns Hopkins, naj bi preiskovali vzroke za arteriosklerozo. Poleg vrednosti kolesterina in visokega krvnega tlaka so opazovali tudi značajske lastnosti. 4.800 izmed 13.000 udeležencev je bilo pri tem nagnjenih k jezi, 1.000 pa k očitne mu koleričnemu obnašanju. Raziskovalci so primerjali tudi vse preostale mogoče rizične faktorje, kot so kajenje, izobrazba ali pitje alkohola. Na koncu se je izkazalo, da je značaj prav tako lahko odgovoren za bolezen kot visok krvni tlak. Tisti, ki so se zelo hitro in močno razburili, so imeli 54 odstotkov večjo verjetnost, da bi se pojavila lažja bolezen srca, 63 odstotkov pa je bilo tistih, pri katerih je bila povečana verjetnost, da bi se pojavila hujša bolezen srca. Izredno velika je bila nevarnost kapi, ki je bila v slednji skupini kar trikrat večja kot pri drugih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anastasia Anastasia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja