Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte, 30 mL

Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte je krema, ki je primerna za uporabo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb. Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte je krema, ki je primerna za uporabo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb.
447552 16598

Ocene in mnenja

Opis

Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte je krema, ki je primerna za uporabo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb.

Krema, ki je aktivirana s proizvodi EMTM (japonske patentirane oblike efektivnih mikroorganizmov*) ščiti celice kože in nohtov pred zunanjimi biološkimi dejavniki, ki povzročajo hrapavo, zadebeljeno in razpokano strukturo kože. Neguje lomljene, zadebeljene in deformirane nohte s spremenjeno barvo. Krema daje koži in nohtom vse, kar potrebujejo za pospešeno obnovo. 

Nohti in koža, kamor izdelek nanesete je vidno oplemenitena, regenerirana, prijetna na izgled. 

Navodila za uporabo Anaya Dermatan kreme

Kožo pred nanosom tega inovativnega kozmetičnega izdelka temeljito očistite, saj je le čista koža dovzetna za popolen vmps iučinkovin kreme. 

Koža je lahko ob nanosu kozmetične kreme lahno navlažena, predhodno je lahko tretirana z lahno dermalno pilico, saj tako odstranite tudi nečistote in odmrle kožne celice. 

Pilica je lahko mineralna ali steklena. 

Pogostost nanosov kreme: kremo nanašajte do 2x dnevno, predvsem na predele kože, ki potrebujejo izntenzivno regeneracijo - predvsem na predel kože nohtov, oziroma kjerkoli, kjer je potrebno izboljšati strukturo kože.

Izvor sestavin

Kozmetična krema vsebuje sledeče:

- sestavine naravnega izvora

- sestavine ekološkega izvora

kisik, minerali v sledovih, ki kožo globinsko nahrani in intenzivno regenerira, elektroliti in aminokisline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dodajte kalcij

Dobite ga iz svoje prehrane in za vsak primer jemljite še vsakodnevno dodatke kalcijevega ci trata. Študija o tem vprašanju je dve leti spremljala 301 zdravo žensko po menopavzi, ki so na dan jemale 500 mg kalcijevega citrata, kalcijevega karbonata ali placebo. Tiste, ki so jemale kalcijev citrat, so imele majhne izboljšave kostne gostote v kolčnih kosteh in manj izgube kostne gostote v hrbtenici. Tiste, ki so jemale kalcijev karbonat, so samo ohranile kostno gostoto v kolkih in niso pokazale nobenih sprememb v gostoti hrbtenice. Kot se je izkazalo, je kalcijev citrat oblika minerala, ki se najbolje absorbira. Vzemite pol odmerka zjutraj in pol zvečer.

Pridobite si vitamin D

 Kalcij je odličen, vendar je le del prehranskih potreb kosti. Brez vitami na D kalcij ne more priti v vaše kosti, posledice pa so lahko uničuj oče. V neki študiji žensk z osteoporozo, ki so bile hospitalizirane zaradi zloma kolka, jih je polovica imela

Jemljete zdravila za redčenje krvi?

Če je vaš odgovor da in menite, da lahko dobite osteoporozo, se pogovorite s svojim zdravnikom. Pri starejših ljudeh, ki jemljejo varfarin za redčenje krvi, je znatno povišano tveganje za zlome zaradi osteoporoze. Korelacija je verjetno posledica vitamina K, ki vpliva na moč kosti. Varfarin namreč vpliva na absorpcijo vitamina K v telesu in verjetno tudi na kostno gostoto. Zato povprašajte svojega zdravnika o drugih možnostih.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anaya Anaya
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov