Aromatrip izparilnik iz porcelana in eterično olje cimet, 1 set

Preizkusite priloženo eterično olje cimeta in se prepustite omamnemu vonju s pomočjo Aromatrip izparilnika. Preizkusite priloženo eterično olje cimeta in se prepustite omamnemu vonju s pomočjo Aromatrip izparilnika.
32828 32828

Ocene in mnenja

Opis

Preizkusite priloženo eterično olje cimeta in se prepustite omamnemu vonju s pomočjo Aromatrip izparilnika.

Prednosti in lastnosti Aromatrip seta

  • vsebuje popolnoma naravno eterično olje (5mL)
  • priložen je porcelanast izparilnik
  • eterično olje ima številne pozitivne učinke
  • izparilnik je zelo preprost za uporabo

Delovanje eteričnega olja

Eterični olje Taoasis cimet je popolnoma naravno eterično olje. Pridobljeno je iz kontrolirane ekološke in bio dinamične pridelave. Eterično olje cimeta izvira iz indije. Pridobivajo ga s parno destilacijo lubja rastilne. Cimetovo eterično olje je znano tudi kot afrodizijak. Mnogi so mnenja, da ima krepilen in stimulativen učinek. Eterično olje lahko uporabite na več različnih načinov.

Namen izparilnika Aromatrip

Z izparilnikom pridobite najlepše vonjave eteričnih olj, ki postopoma napolnijo cel prostor s prijetnimi vonji. Izparilnik Aromatrip je narejen iz porcelana, krasijo ga majhne pike, ki nežno mečejo svetlobo notranje sveče iz izparilnika. Ob aromaterapiji, bo vaše čute tako sproščala tudi prijetna svetloba.

Prefinjen videz izparilnika lepo dopolni različne prostore in je lahko tudi zelo lepa dekoracija. Izparilnik z motivom pik je ravno prave velikosti, da zagotovi prijetno intenzivnost vonja, ki si ga izberete. Čudovit vonj eteričnega olja cimet, ki je priložen temu setu, bo pričaral posebno vzdušje in bo hkrati zrak napolnil s prijetnim vonjem.

Uporaba seta Aromatrip

Izparilnik postavite na ravno podlago in v zgornjo posodico natočite vodo. Dodajte od pet do osem kapljic izbranega eteričnega olja in spodaj prižgite čajno svečko. Poskrbite, da sveča ne bo previsoka in ne bo povzročila pregrevanja vode z eteričnim oljem.

Izparilnika ne postavite direktno na površino pohištva, da ne bi prišlo do pregrevanja. Uporabite podlago, ki ne prevaja toplote. Prižgane sveče ne pustite brez nadzora.

Eterično olje cimet lahko uporabljate v izparilniku, kamor ga dodajte od 4 do 6 kapljic.

Lahko ga uporabite tudi v kozmetične namene, če 3 ali 4 kapljice primešate v 50 mL mandljevega olja.

Sestavine

Eterično olje cimet: Cinnamonum Zeylanicum Bark Oil, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Cinnamyl Alcohol*, Coumarin*.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja