x
Vse kategorije
Astaxin Original, 60 kapsul
Astaxin Original, 60 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Astaxin Original, 60 kapsul

Proizvajalec: AstaReal

Astaxin Original je novo prehransko dopolnilo, ki združuje učinkovito kombinacijo nekaterih močnih antioksidativnih komponent (C vitamin in E vitamin), katerih vloga je predvsem varovanje organizma pred številnimi radikali.

Cena: 20,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, kapsule
Namen regeneracija oči

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Astaxin Original je novo prehransko dopolnilo, ki združuje učinkovito kombinacijo nekaterih močnih antioksidativnih komponent, katerih vloga je predvsem varovanje organizma pred številnimi radikali.

Astaksantin, ki ga prehransko dopolnilo vsebuje ima prav posebno moč, med drugim pa deluje sinergistično z zelo pomembnima antioksidantoma - C vitamin in E vitamin. 

Astaksantin je prehranski izvleček, ki se ga pogosto uporablja v številnih prehranskih dopolnilih, pridobiva se iz alge Haematococcus pluvialis, ki ima v prehranski verigi morij zelo pomembno vlogo. Deluje kot pomembno barvilo z močnim antioksidativnim učinkom. 

Molekula tega pomembnega antioksidanta se akumulira v nekaterih pomembnih vodnih organizmih - ker gre med drugim tudi za pomemben pigment, tem organizmom daje tudi signifikantno barvo - denimo  tako lososom kot tudi nekaterim školjkam - denimo škampon.

Ostale sestavine prehranskega dopolnila

C vitamin - je izredno pomemben antioksidant v človeškem organizmu, kjer poleg zaščitne vloge opravlja tudi druge zelo pomembne naloge - je dober lovilec prostih radikalov, ki povzročajo staranje in deformacijo celic, med drugim skrbi za dober imunski sistem, njegova prisotnost je pogoj za kvaliteto vezivnega tkiva v organizmu, predvsem kolagena.

E vitamin - spada v skupino lipidotopnih antioksidantov, ki prav tako zavirajo delovanje prostih radikalov ter krni njihovo destruktivno moč. E vitamin spodbuja delovanje imunskega sistema, rispeva pa tudi k sproščanju in presnovi energijskih zalog.

Astaksantin - spada v skupino barvil - karotenoidov, ki delujejo sinergistično v kombinaciji s C in E vitaminom. Pridobljen je iz kvalitetno pridelane mikroalge Haematococcus pluvialis. Proizvodnja tovrstnih alg poteka v skladu z najvišjimi standardi.

Dnevno odmerjanje Astaxin Original dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo 1 krat do 3 krat dnevno. Maksimalen odmerek znaša 3 kapsule na dan. Kapsulo je smiselno odmerjati med samim obrokom ali s kozarcem vode po obroku.

Sestavine prehranskega dopolnila

Vsebnost

v 1 kapsuli

 v 3 kapsulah

ASTAKSANTIN

VITAMIN E

VITAMIN C

4 mg

10 mg α-TE (83 % PDV*)

60 mg (75 % PDV*)

12 mg

30 mg α-TE (250 % PDV*)

180 mg (225 % PDV*)

*PDV pomeni priporočeno dnevno dozo določenega hranila v prehranskem dopolnilu. 

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

FidiVal retard, 30 tablet

6,77 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, kapsule
Namen regeneracija oči

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.