Junior Banz bela retro sončna očala za otroke stare od 4 do 10 let

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3.
13449 13449

Ocene in mnenja

Opis

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Okvir je izdelan iz visoko kakovostnega polikarbonata, zaradi česar so očala lahka in trpežna. Dodan je pašček, ki se uporablja po želji in neoprenska vrečka za shranjevanje očal. Vse je barvno uskaljeno z očali v trendovskih barvah, ki jih imajo otroci radi.

Zaradi upogljivih ročajev Junior Banz so očala bolj vzdržljiva, odlično se prilagajajo tudi pri razigrani igri otrok, istočasno pa so zelo udobna za nošenje.

Velikost: od 4 do 10 let

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kaj se dogaja, ko vaš otrok joka? 

Če otrok joka silovito in obupno, se ravnovesje v njegovem sistemu za telesno vzburjenje ali avtonomnem živčevju (ta po rojstvu še vedno zori) poruši. Kadar je otrok v stiski, je vzburjen (ali 'simpatičen') del avtonomnega živčevja dejaven preveč, miren in sproščen (ali 'parasimpatičen') pa premalo. To pomeni, da je telo vašega dojenčka zaradi povišane ravni adrenalina pripravljeno na akcijo, na 'boj ali beg: Povečata se mu srčni utrip in krvni tlak, poti se, mišice se mu napnejo, hitreje diha, tek pa ga mine (ker prebavila hranijo kri in energijo, da bi mišice lahko bolje delovale)." 

Poskrbeti morate, da bo vse spet normalno. Vaše tolaženje aktivira vagusni živec (glejte sosednjo stran), ki pripada parasimpatičnemu delu avtonomnega živčevja, katerega naloga je 'upočasniti in sprostiti'. Bolj ko se boste naklonjeno odzivali na otroka, bolj boste uravnovešali njegove sisteme za telesno vzburjenje in trajnejši bo učinek." 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja