Australian Gold After All Ultra Lavish Whipped maslo za telo, 266 mL

<strong>Australian Gold After All Ultra Lavish Whipped maslo za telo je namenjeno intenzivnemu vlaženju - formula je obogatena z nekaterimi vlažilnimi in zaščitnimi masli ter medom. <br></strong> Australian Gold After All Ultra Lavish Whipped maslo za telo je namenjeno intenzivnemu vlaženju - formula je obogatena z nekaterimi vlažilnimi in zaščitnimi masli ter medom.
18249 18249

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold After All Ultra Lavish Whipped maslo za telo je namenjeno intenzivnemu vlaženju - formula je obogatena z nekaterimi vlažilnimi in zaščitnimi masli ter medom.

Izdelek vsebuje kakavovo, karitejevo ter jojobbino maslo, ki koža zaščiti, preprečuje prekomerno izhlapevanje vlage (kožna vlaga je ujeta v strukturi kože).

Australian Gold maslo nudi zaščito pred morebitno iritacijo kože, rdečičnostjo. Koža je zopet gladka, počutite se zopet bolje.

Uporaba Australian Gold masla

Izdelek lahko uporabite po tretmaju z bornzerjem ali venomer takrat, ko je koža telesa razdražena, opečena ter poškodovana zaradi zunanjih dejavnikov (sonce, voda, sol).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

SPROŠČANJE

Dihalne vaje, povzete iz joge

Poklekni te na tla, eno roko položite na želodec, drugo pa na prsni koš. Počasi vdihnite in potisnite trebuh navzgor. Vdih naj traja kaki dve sekundi, nato pa počasi izdihujte štiri do osem sekund. Ob tem trebuh spet sploščite. Vajo ponovite, vendar tokrat napihujte in sproščajte prsni koš, ne trebuha.

Tako izmenjaje dihajte več minut.

Vodena joga ali meditiranje v domačem okolju uspešno odvrača stres, z raztezanjem blaži mišično napetost in vas uči pravilnejšega dihanja. Če pa vas joga ne mika preveč, poskusite z naslednjo tehniko sproščanja. 1. Lezite na trdo podlago, zaprite oči in se posvetite svojim občutkom.

2. Predstavljajte si pomirjajoč prizor. Modra barva pomirja, zato lahko poskusite z jasnim nebom in mirnim morjem.

3. Posvetite se vsakemu delu telesa posebej. Začnite s konicami prstov na nogah in končajte z obrazom in očmi.

4. Zavestno skušajte sprostiti vsak del telesa.

5. Sproščanje naj traja vsaj 10 minut, koristilo pa vam bo, če si boste zanj vzeli čas vsak dan. Lahko si tudi kupite ali izposodite kasete z vajami za sproščanje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov