Bio-Oil negovalno olje, 125 mL

<strong>Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Sedaj dobavljiv tudi v večjem pakiranju. </strong> Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Sedaj dobavljiv tudi v večjem pakiranju.
518689 2077

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Petra **** 7. 06. 2018 16:36
Olje uporabljam kot preventivo proti strijam v nosečnosti. Moja koža je sicer zelo nagnjena k nastan... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Sedaj dobavljiv tudi v večjem pakiranju.

Vsebuje revolucionarno sestavino PurCellin Oil in učinkovito neguje tudi zrelo ln izsušeno kožo. Primerno je tudi za redno dnevno nego kože.

Brazgotine: Izboljša videz svežih ln starih brazgotin.

Strije: zmanjšuje verjetnost za nastanek strl] med nosečnostjo, v obdobjih hitre rasti v puberteti in primerih naglega povečanja telesne teže. Izboljša tudi videz že obstolečih strlj.

Neenakomerna polt: izboljša videz temnih pigmentnih madežev in lis. ki so posledico hormonskih nihanj. uporabe Izdelkov za beljenje kože ali čezmernega izpostavljanja soncu.

Zrela koža: gladi ln napne zrelo ter nagubano kožo no obrazu ln telesu.

Izsušena koža: obnavlja zaloge naravno prisotnih olj, ki jih kožo Izgublja zaradi različnih dejavnikov, kot so skrajne vremenske razmere, vodo z visoko vsebnostjo kemikalij. pogosto kopanje ln Izgubo vloge zaradi centralnega ogrevanja ali klimatskih naprav.

Redna dnevna nega kože: za specialno Intenzivno vlaženje.

Idealno tudi kot dodatek za kopanje.

Bio-Oil je prejemnik 253 nagrad za nego kože, zdravniki pa ga v 11 evropskih državah največkrat svetujejo za nego nosečniških strlj in po operativnih brazgotin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Parazit pride v gostitelja kot ličinka z inficiranim mesom. V želodcu se ovojnica encistirane ličinke raztopi, ličinka se sprosti in prerine v tanko črevo. Tam se zaje v sluznico, dvakrat levi in odraste v odraslega parazita. Odrasli paraziti živijo v tankem črevesu le kratek čas. Samec po kopulaciji pogine, samica pa v tkivo črevesa odlaga žive, od 80 do 120 urn dolge ličinke. Za tako samico pravimo, da je viviparna. Samica začne odlagati ličinke okrog 6 dni po okužbi. Ugotovili so, da samica v tankem črevesu izleže vsake pol ure po eno živo ličinko. Samica v črevesu živi okrog 6 tednov (od 4 do 16 tednov) in v tem času izleže do 1500 ličink. Nato pa prav tako kakor samec pogine in odhaja z iztrebki. Učinke se zavrtajo v črevesno steno. Po mezgovnicah in s krvjo pridejo do progastih mišic, kjer se trajno naselijo. V krvnem obtoku je največ ličink med 8. in 25. dnevom po okužbi. Približno v mesecu dni se ličinke popolnoma razvijejo, dozorijo in so dolge okoli 1 mm. Gostitelj njihovo potovanje poskuša zamejiti z vnetjem: spiralno zavite ličinke obvije z ovojnico v obliki limonastega mešička. Ovojnica lahko zaapni. Encistirane ličinke so navadno velike okoli 400 x 260 urn. Žive so več let, žival ali človek je lahko okužen do konca življenja. V suhih mesninah so ugotovili žive ličinke tudi po 12 letih. Učinke se sprostijo, kadar jih zaužije z mesom drug gostitelj. Naglo vdirajo v sluznico zgornjega odseka tankega črevesa in v 30 do 40 urah dorastejo ter po oploditvi začnejo nov ciklus.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Oil Bio-Oil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov