x
Vse kategorije
Bio-Oil negovalno olje, 125 mL
Bio-Oil negovalno olje, 125 mL
Oceni izdelek in zasluži
4.0 1

Bio-Oil negovalno olje, 125 mL

Proizvajalec: Bio-Oil
Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Sedaj dobavljiv tudi v večjem pakiranju.
Cena: 19,92 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje
Vsebujeolje

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Petra*** | 7. 06. 2018 16:36
Odličen v boju proti strijam
Olje uporabljam kot preventivo proti strijam v nosečnosti. Moja koža je sicer zelo nagnjena k nastanku strij, vendar zaenkrat do le-teh še ni prišlo. Uporabljam ga dvakrat na dan, zjutraj in zvečer.

Opis

Bio-Oil je namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti. Sedaj dobavljiv tudi v večjem pakiranju.

Vsebuje revolucionarno sestavino PurCellin Oil in učinkovito neguje tudi zrelo ln izsušeno kožo. Primerno je tudi za redno dnevno nego kože.

Brazgotine: Izboljša videz svežih ln starih brazgotin.

Strije: zmanjšuje verjetnost za nastanek strl] med nosečnostjo, v obdobjih hitre rasti v puberteti in primerih naglega povečanja telesne teže. Izboljša tudi videz že obstolečih strlj.

Neenakomerna polt: izboljša videz temnih pigmentnih madežev in lis. ki so posledico hormonskih nihanj. uporabe Izdelkov za beljenje kože ali čezmernega izpostavljanja soncu.

Zrela koža: gladi ln napne zrelo ter nagubano kožo no obrazu ln telesu.

Izsušena koža: obnavlja zaloge naravno prisotnih olj, ki jih kožo Izgublja zaradi različnih dejavnikov, kot so skrajne vremenske razmere, vodo z visoko vsebnostjo kemikalij. pogosto kopanje ln Izgubo vloge zaradi centralnega ogrevanja ali klimatskih naprav.

Redna dnevna nega kože: za specialno Intenzivno vlaženje.

Idealno tudi kot dodatek za kopanje.

Bio-Oil je prejemnik 253 nagrad za nego kože, zdravniki pa ga v 11 evropskih državah največkrat svetujejo za nego nosečniških strlj in po operativnih brazgotin.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Parazit pride v gostitelja kot ličinka z inficiranim mesom. V želodcu se ovojnica encistirane ličinke raztopi, ličinka se sprosti in prerine v tanko črevo. Tam se zaje v sluznico, dvakrat levi in odraste v odraslega parazita. Odrasli paraziti živijo v tankem črevesu le kratek čas. Samec po kopulaciji pogine, samica pa v tkivo črevesa odlaga žive, od 80 do 120 urn dolge ličinke. Za tako samico pravimo, da je viviparna. Samica začne odlagati ličinke okrog 6 dni po okužbi. Ugotovili so, da samica v tankem črevesu izleže vsake pol ure po eno živo ličinko. Samica v črevesu živi okrog 6 tednov (od 4 do 16 tednov) in v tem času izleže do 1500 ličink. Nato pa prav tako kakor samec pogine in odhaja z iztrebki. Učinke se zavrtajo v črevesno steno. Po mezgovnicah in s krvjo pridejo do progastih mišic, kjer se trajno naselijo. V krvnem obtoku je največ ličink med 8. in 25. dnevom po okužbi. Približno v mesecu dni se ličinke popolnoma razvijejo, dozorijo in so dolge okoli 1 mm. Gostitelj njihovo potovanje poskuša zamejiti z vnetjem: spiralno zavite ličinke obvije z ovojnico v obliki limonastega mešička. Ovojnica lahko zaapni. Encistirane ličinke so navadno velike okoli 400 x 260 urn. Žive so več let, žival ali človek je lahko okužen do konca življenja. V suhih mesninah so ugotovili žive ličinke tudi po 12 letih. Učinke se sprostijo, kadar jih zaužije z mesom drug gostitelj. Naglo vdirajo v sluznico zgornjega odseka tankega črevesa in v 30 do 40 urah dorastejo ter po oploditvi začnejo nov ciklus.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Elebaby, 30 kapsul

19,11 €

Baby Foot za mehka stopala, 1 par

19,50 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje
Vsebujeolje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.