Green People krema za sončenje z ZF30 brez dodanih dišav, 200 mL

Naravni losjon za zaščito kože pred soncem z blagodejno mešanico ekološke aloe vere, planike, zelenega čaja in čebeljega voska. Losjon je brez dodanih dišav, s srednjo UV zaščito in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože. Naravni losjon za zaščito kože pred soncem z blagodejno mešanico ekološke aloe vere, planike, zelenega čaja in čebeljega voska. Losjon je brez dodanih dišav, s srednjo UV zaščito in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože.
443743 10071

Ocene in mnenja

Opis

Naravni losjon za zaščito kože pred soncem z blagodejno mešanico ekološke aloe vere, planike, zelenega čaja in čebeljega voska. Losjon je brez dodanih dišav, s srednjo UV zaščito in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože.

• Srednja zaščita proti UVA in UVB z naravnimi sestavinami (titanijev dioksid, naravna cimetova kislina, izvlečki planike)
• Vsebuje antioksidante, ki zmanjšujejo vpliv UV žarkov.
• Zagotavlja dolgotrajno vlaženje in nego občutljive kože.
• Vodoodporen, vsebuje zaščitni čebelji vosek.

Navodila za uporabo

• Izdelek izdatno nanesite na kožo 30 minut pred izpostavljenostjo soncu in ga redno vsake 2 uri ponovno nanašajte. Nanesite ga pred in po plavanju, po otiranju z brisačo in po ter med športnimi aktivnostmi.
• Izogibajte se močnemu soncu med 12 in 16 uro.
• Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednim sončnim žarkom, zaščitite jih z oblačili in pokrivalom ter uporabite zadostno količino zaščitnega sredstva za sončenje.

Primerno za

Vsak tip kože, posebej občutljivo.

O kozmetiki Green People

Green People kozmetika je sestavljena iz precejšnjega deleža naravnih sestavin. Linija vsebuje predvsem naravne kozmetičneproizvode namenjene negi celega telesa.

Green People linija vsebuje tako proizvode za nego obraza, telesa, las, ust - pozabili pa nismo niti na moško nego, nego otrok in dojenčkov ter izdelkov za sončenje in linije brez vonja.

Vabljeni k prebiranju in nakupu odlične kozmetike Green People!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nespečnost

Spanje se s starostjo spreminja: novorojenček pre spi v 24 urah več kot 16 ur, dvoletnik poleg noči prespi še nekaj ur popoldan, mladostnik je zaspan skoraj ves čas, starostnik pa spanca nikakor ne najde. Slabše in pogosto prekinjeno spanje je pri starejših normalen fiziološki pojav. Skupen čas spanja se v starosti zmanjša, nočno spanje se pomakne v zgodnejše večerne ure, jutranja prebujanja so zgodnejša.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov