Biocyte KOLAGEN EKSPRES, 10x5 g

Biocyte Kolagen Ekspres je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi vašega telesa. Biocyte Kolagen Ekspres je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi vašega telesa.
530468 29198

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte Kolagen Ekspres je prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju čvrste ter mladostne kože obraza in na sploh tudi vašega telesa.

Biocyte Kolagen Ekspres je narejen predvsem iz kolagena, ki je modificiran in zato posledično bolje absorbtiven. Molekule kolagena veljajo za enen najbolj zastopanih molekul v človeškem organizmu. Koži daje kolagen čvrstost, gostoto ter predvsem odpornost. V koži se poleg omenjenega kolagena nahaja še elastin ter hialuronska kislina, ki so prav tako zelo pomembni gradniki kože.

Kolagena je z leti vse manj, tudi njegova produkcija v človeškem organizmu je zmanjšana (kolagenska vlakna so zmeraj bolj redka, koža je manj čvrsta ter na trenutke tudi mlahava). Zaradi zmanjševanja koncentracije kolagena postajajo vse bolj vidne tudi globoke izrazne gube, ki se s časoma le še povečujejo in globijo.

Biocyte Kolagen Ekspres je prehransko dopolnilo z okusom po breskvi, ki pripomore k povišani absorbciji kolagena. Kolagen v formulaciji je morskega izvora.

Odmerjanje Biocyte Kolagen Ekspres vrečic

Odmerite po 1 vrečico izdelka 1 krat dnevno. Vsebino same vrečice stresite v kozarec vode, dobro premešajte ter izpijte. Tako pripravljeno raztopino temeljito premešajte in počakajte, da se vse raztopi, nakar izpijte na dušek.

Tretma z Biocyte Kolagen Ekspres nadaljujte minimalno 10 dni pa vse do maksimalno 30 dni.

1 vrečica prehranskega dopolnila vsebuje 5 gramov hidroliziranega visoko absorbtivnega ribjega kolagena.

Za koga je primeren Biocyte Kolagen Ekspres?

Izdelek je primeren tako za ženske kot tudi za moške po 35. letu starosti. Po tem letu se prično videti prve gube in gubice, ki jih lahko s pravočasnim ukrepanjem zabrišete.

Rezultat uporabe prehranskega dopolnila je vidno izboljšanje vidnosti gub in gubic, koža je vidno bolj zglajena ter napeta, znaki staranja so zabrisani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov