Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi, 60 mL

Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi je čistilni obrazni piling, ki vsebuje mikro delce vulkanskega izvora. Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi je čistilni obrazni piling, ki vsebuje mikro delce vulkanskega izvora.
491039 25704

Ocene in mnenja

Opis

Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi je namenjen globinskemu čiščenju kožne povrhnjice.

Bioeffect piling namreč vsebuje mikro delce, ki izvirajo iz mineralov iz Islandskih vulkanov. Islansko kristalno mineralne snovi, ki jih vsebuje islandska strjena lava so vkomponirane v ta Bioeffect piling in posledično koćo nahranijo, hkrati pa jo tudi omehčajo ter globinsko obnovijo.

Ključne učinkovine Bioeffect pilinga za obraz na vulkanski osnovi

Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi je smiselno uporabiti pred prav vsakim tretmajem z Bioeffect proizvodi, ki vsebujejo EGF celični aktivator. Z Bioeffect pilingom namreč odstranite odrle celice obraza, da se tovrstni Bioeffect produkti lažje in hitreje absorbirajo.

Piling delci v Bioeffect proizvodu so takšne velikosti, da kože obraza ne iritirajo oziroma je ne poškodujejo. Na nežen način odstranijo suhe in odrle celice obraza, ki preprečujejo "živim" celicam, da zaživijo v polnosti in absorbirajo nutriente in celične aktivatorje, ki jih z Bioeffect proizvodi nanašamo.

Ostale prednosti Bioeffect pilinga

• Globoko očisti kožo
• Odstranjuje suhe in odmrle celice
• Kožo mehča in obnavlja.

Islandska lava v Bioeffect pilingu

Majhni kristali, ki so pridobljeni iz islandskih vulkanskih ostankov izvirajo iz islandskih kamnin globoko pod površjem, ki jih je izbruhala lava na področju Islandije. Tovrstna lava vsebuje poleg številnih mineralnih snovi tudi mikroskopske dermo abrazivne snovi, s katerimi lahko izvajamo dermalni mikro piling. Delci v Bioeffect pilingu kože ne poškodujejo temveč samo odstranijo odmrle celice ter nečistoče.

Bioeffect pilingu pa so dodani tudi:
izvlečki koščic breskev - pripomore k delovanju pilinga Bioeffect
salicilna kislina - deluje luščilno (je dober eksfoliator)

Nasveti za uporabo Bioeffect pilinga

Nanesite Bioeffect piling za obraz na vulkanski osnovi na predhodno očiščeno ter navlaženo kožo. Piling nećno vmasirajte s krožnimi gibi s konci prstov. Posebej bodite pazljivi, da piling ne zaide v očesno sluznico. Obraz nato temeljito izperite s toplo vodo. Za optimalen učinek po čiščenju nanesite Bioeffect EGF Serum ali Bioeffect Daytime kremo. Primeren je za vse tipe kože.

Sestavine Bioeffect pilinga

Caprilyc/capric triglyceriride
Glycerin
Seme sončničnega (Helianthus Annuus) semena
Propylene Glycol Dipelargonate,
Voda
Prah marelične (Prunus Armeniaca) koščice
Sucrose laurate,
Prah vulkanske lave
Saharoza palmitat (Sucrose palmitate)
Stearat saharoze (Sucrose stearate)
Vitamin E acetate (Tocopheriyl acetate)
Natrijev salicilat (Sodium Salicylate)

O Bioeffect izdelkih

Bioeffect zdelki so na voljo v Sloveniji že od leta 2011. Predvsem izdelek Bioeffect serum je nov mejnik v pomlajevanju kože z visoko vsebnostjo tako imenovanega EGF faktorja ali celičnega aktivatorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja