x
Vse kategorije
Winter Bioferment 30 Forte tekočina, 7 x 8 mL
Winter Bioferment 30 Forte tekočina, 7 x 8 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Winter Bioferment 30 Forte tekočina, 7 x 8 mL

Proizvajalec: Winter
Prehransko dopolnilo v tekočini Bioferment 30 Forte vaši črevesni flori pomaga z mlečnokislinskimi bakterijami in vitamini.
Cena: 14,40 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka tekočina, Prehransko dopolnilo, tekočina

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Prehransko dopolnilo v tekočini Bioferment 30 Forte vaši črevesni flori pomaga z mlečnokislinskimi bakterijami in vitamini.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • v tekočini
  • preprosto za uživanje
  • z dodanimi vitamini
  • ne vsebuje glutena in laktoze
  • brez mlečnih derivatov in GSO
  • s sladili

Delovanje Bioferment 30 Forte prehranskega dopolnila

Inovativno prehransko dopolnilo Bioferment 30 Forte vam omogoča, da na enostaven način prispevate v vaše telo odlično mešanico 4 sevov mlečno kislinskih bakterij, fruktooligosaharidov in vitaminov. Tako boste s kvalitetnimi sestavinami prispevali k boljšem splošnem počutju in deloma vplivali tudi na črevesje.

V našem telesu je veliko število bakterij, dobrih in slabih. Njihovo ravnovesje je zelo pomembno za naše počutje. Ker pa se lahko slabe bakterije pretirano razširijo in začnejo povzročati težave kot so driska, zaprtje, bolečine v trebuhu, lahko s prehranskim dopolnilom kot je Bioferment 30 Forte koristimo lastnemu črevesju. Vaša črevesna mikrobiota, ki je dobro uravnana, onemogoči razširitev pretiranega razmnoževanja bakterij, ki lahko škodijo našemu telesu. Ker je prehransko dopolnilo brez glutena ter laktoze, ne povzroča draženja po zaužitju tudi za osebe, ki imajo težave ob uživanju teh dveh alergenov.

Z vsakim odmerkom bo v vaše telo vnesenih kar 16 milijard mlečnih fermentov. V prehranskem dopolnilu je posebna mešanica živih mlečno-kislinskih bakterij, ki je sestavljena iz 4 sevov Bifidobacterium lactis BL-04, Lactobacillus acidophilus LA-14, Lactobacillus plantarum LP-115, Lactobacilus paracasei LPC-37. Dodan je še sporogeni sev, ki je odpornega na želodčno kislino Bacillus coagulans LAB-ATCC 7050. V prehranskem dopolnilu je tudi Aloe vera, ki s svojimi pozitivnimi učinki pripomore k naravni obrambi in prispeva tudi k zdravju prebavil ter deluje kot antioksidant (On Hold Botanicals).

Prisotni so še vitamini skupine B, ki dajejo prehranskemu dopolnilu Bioferment 30 Forte še dodatne učinke. Niacin, vitamin B1, pantotenska kislina, vitamina B6 in B12 prispevajo k normalni energijski presnovi. K zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti prispevajo niacin, pantotenska kislina, vitamin B6 in B12.

Vitamina B6 in B12 prispevata tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema. Hkrati pa pripomoreta tudi k normalnem tvorjenju rdečih krvnih celic. Oba vitamina prispevata tudi k normalni presnovi homocisteina, vitamin B6 pa pripomore tudi k normalni sintezi cisteina ter normalni presnovi beljakovin ter glikogena.

Tiamin oziroma vitamin B1 še dodatno prispeva k normalnemu delovanju srca. Niacin pa z zadostnimi količinami prispeva k vzdrževanju normalne kože ter normalne sluznice. Prisotni folati prispevajo k normalni sintezi aminokislin ter pripomorejo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Hkrati pa folat pripomore tudi k zmanjšanju utrujenosti.

Tabela sestavin

 Povprečna vsebnost v priporočenemu dnevnemu odmerku 1 plastenka  PDV/ RDA* (% 
 Fruktooligosaharidi  300 mg  
 Aloja  100 mg  
 Niacin    4,80 mg  30%
 Pantotenska kislina   1,80 mg  30%
 Beta glukani   1,00 mg  
 Vitamin B6    0,42 mg  30%
 Vitamin B1    0,33 mg  30%
 Folat    60 µg  30%
 Vitamin B12   0,90 µg 36%
 Žive mlečno kislinske bakterije  4000 mlrd. cfu**  
 (Bifidobacterium Lactis BL-04 Lactobacillus Acidophilus LA-14 Lactobacillus Plantarum LP-115 Lactobacilus Paracasei LPC-37)    
 Sporogeni sev   12000 mlrd. cfu  
(Bacillus coagulans LAB 7050)    

*PDV-Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba (EU) št. 1169/11) **cfu - enote, ki tvorijo kolonije bakterij (Colony forming units)

Sestavine v dozirnem zamašku: mešanica živih mlečno-kislinskih bakterij sestavljena iz 4 sevov (Bifidobacterium lactis BL-04, Lactobacillus acidophilus LA-14, Lactobacillus plantarum LP-115, Lactobacilus paracasei LPC-37) in sporogenega seva, odpornega na želodčno kislino (Bacillus coagulans LAB-ATCC 7050); sredstva proti sprijemanju: mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, karagenan, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, tiamin hidroklorid, cianokobalamin, (1,3)-(1,6)-beta-D-glukani.

Sestavine v plastenki: Demineralizirana voda, fruktoza, arabino galakto oligosaharidi (vlaknine macesnovega lubja), arome, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat, sorbinska kislina, prah listov aloje (Aloe barbadensis), natrijev citrat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Uživanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena plastenka.

Bioferment 30 Forte zaužijte takoj po glavnem obroku. Zamašek plastenke odvijte, da dozirate prah v tekočino plastenke. Nato zamašek privijte nazaj in plastenko dobro pretresite, da se prah popolnoma poveže s tekočino. Ko končate z mešanjem ponovno odvijte zamašek in takoj zaužijte suspenzijo.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka tekočina, Prehransko dopolnilo, tekočina

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.