x
Vse kategorije
BioMin F zobna pasta, 75 mL
BioMin F zobna pasta, 75 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

BioMin F zobna pasta, 75 mL

Proizvajalec: VitaKing
BioMin F je inovativna ter napredna zobna pasta, ki je obogatena z bioaktivnimi delci fluorida, kalcija ter fosfatnimi delci, ki regenerirajo zobno sklenino.
Cena: 7,52 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenčisti zobje, trdna sklenina
Namen uporabečisti zobje
Tip izdelkazobna pasta

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Gost | 10. 10. 2018 20:12
super pasta
super pasta

Opis

BioMin F je inovativna ter napredna zobna pasta, ki je obogatena z bioaktivnimi delci fluorida, kalcija ter fosfatnimi delci, ki regenerirajo zobno sklenino.

BioMin F zobna pasta tako omogoča hitro remineralizacijo zobne sklenine ter je v veliko pomoč pri reševanju številnih zobnih zapletov ter problemov. Tako učinkovito reši težave s kariesom, kislinsko erozijo ter nudi učinkovito odpornost proti kislinam iz hrane. Prav tako zelo enostavno reši težave z zobno preobčutljivostjo, kar se zgodi vedno ko jemo hladno ali preveč vroče.

Delovanje kreme BioMin F je takšno, da blokirai n inovativno zapolne prehodnost dentinskih kanalov, ki vodijo do zonega živca ter ga iritirajo v primeru hladnega ali vročega signala.

Kdaj je zob preobčutljiv?

Kadar so dentinski kanali, ki vodijo do zobnega živca prosto odprti, zato je živec, ki se sicer nahaja znotraj samega zoba izpostalvjen zunanjim dejavnikom "iz okolja". Kadar so ti dejavniki prekomerni - pitje vročega ali lizanje sladoleda to pomeni premočan signal in težavo za zob.

Zobne paste, ki vsebujejo formulo BioMin F ponavadi zelo dobro rešujejo problem preobčutljivosti zobne sklenine in zobba v celoti, saj zamašijo dentinske kanale in negativnih impulzov ni več.

BioMin F zobna pasta zamaši dentinske poti, ob enem pa zobna pasta vsebuje še manjše koncentracije fluoridnih ionov, ki skrbijo za močno zobno sklenino. Koncentracija F ionov je 530 ppm, ki se sproščajo v znobno sklenino tudi do 12 ur po nanosu oziroma intenzivnem ščetkanju zobne sklenine.

BioMin F deluje do 12 ur in s tem nudi popolno zaščito zob preko celega dneva ali noči. To omogoča zobem, da razvijejo bogat sloj fluorida na sklenino, ki je veliko bolj odporna na napad kislin iz brezalkoholnih pijač kot so sadni sokovi in gazirane pijače.

Ker BioMin F zobn pasta vsebuje tudi kalcij in fosfat v mikronizirani obliki se tudi ta dobro vpije in vgradi v površino zobne sklenine ter jo dopolnjuje v svoji strukturi, zato je zob temeljito regeneriran in obnovljen.

BioMin F zobna pasta je primerna za celotno družino.

Uporaba BioMin F zobne paste

Zobno pasto uporabite do 2 krat dnevno oziroma po potrebi. ščetkajte zjutraj pred obedovanjem ter zvečer pred spanjem, da odstranite vse nečistoče ter bakterije s površine zobne sklenine. Po ščetkanju ne izpirajte ust z vodo, saj boste tako poskrbeli, da se delci zobne paste čez noč/dan dobro vgradijo v površino zobne sklenine.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Zobna pasta - 5 pomembnih sestavin + kako izbrati pravo!!!

Zobno pasto pogosto izbiramo brez posebnih kriterijev. Verjetno ste se že velikokrat znašli pred odločitvijo, katero zobno pasto izbrati in kakšne so sploh razlike med njimi? preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenčisti zobje, trdna sklenina
Namen uporabečisti zobje
Tip izdelkazobna pasta

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.