Bionime GM 550 merilnik krvnega sladkorja, 1 set

Bionime GM 550 merilnik krvnega sladkorja je enostaven ter priročen merilnik krvnega sladkorja. Bionime GM 550 merilnik krvnega sladkorja je enostaven ter priročen merilnik krvnega sladkorja.
447714 14087

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Bionime GM 550 merilnik krvnega sladkorja je enostaven ter priročen merilnik krvnega sladkorja. Krvni sladkor je pomemba meritev in lahko nakazuje na zdravje ali patološke spremembe v prebavi in skladiščenju sladkorja v krvi.

V kolikor so vrednosti sladkorja v krvi nenormalne, povišane ali prenizke potem je odhod k zdravniku vsekakor smiselna izbira.

Prednosti Bionime GM 550 merilnika

Velik prikazovalnik, velike številke,
preprosto kodiranje s kodirnim čipom,
550 spominskih mest,
izračun povprečja za 1, 7, 14 in 30 dni,
samodejni vklop in izklop ob insetrtu testnega lističa,
majhen vzorec krvi,
rezultat v osmih sekundah,
visoka natančnost testnih lističev ter meritev.

Izdelek uporabljaje v skladu z navodili z uporabo, uporalbjajte originalne dele.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Oko je kot organ vida nekakšna fotokamera, ki ima lečo, zaslonko in na svetlobo občutljivo ozadje. Slika se skozi lečo lomi na mrežnico, pri kratkovidnih pred njo, pri daljnovidnih za njo. Kratkovidni imajo torej predolgo zrklo, daljnovidni prekratko. Da bo slika jasna, mora biti gorišče leče na mrežnici. V mrežnici je sto milijonov paličic in 6,5 milijonov čepkov. Paličice so odgovorne za ostrino vida, čepki za barve. Mrežnico povezuje s centrom za vid v možganskem zatilju milijon živčnih vlaken, ki se preklopijo v srednjih možganih, kjer so centri za' čustvovanje. V rumeni pegi je čepkov največ in tam je slika najbolj popolna (»centralni vid«); v slepi pegi, kjer vidni živec zapušča zrklo, pa ni čep kov in paličic. Za barve je odgovoren vidni purpur rodopsin, ki nastaja iz vitamina A. Barvno slepih je 8 % moških, največkrat za rdečo in zeleno barvo. Ker je gen za barve na ženskem spolnem kromosomu, se barvna slepota prenaša po ženskem rodu, ženske pa običajno niso barvno slepe. Sove so npr. brez čepkov, zato so povsem barvno slepe. Tudi biki so barvno slepi in bi bikoborci v španskih arenah lahko mahali s katero drugo barvo ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bionime Bionime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja