Bite away električni pripomoček za pike insektov

Električni pripomoček za oskrbo pikov na termični osnovi, naraven, hiter in varen. Električni pripomoček za oskrbo pikov na termični osnovi, naraven, hiter in varen.

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Neža **** 29. 06. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Električni pripomoček za oskrbo pikov na termični osnovi, naraven, hiter in varen. Takoj po piku Bite away prepreči ali močno zmanjša nastanek obsežđne otekline, tudi če ga uporabimo čez nekaj ur bo srbenje prenehalo ali se zmanjšalo. Na osnovi termičnega principa (segrevanje mesta pika na 50oC beljakovinske molekule v tekočini iz žlez insekta razpadejo).

Bite-away je pripomoček za oskrbo pikov žuželk, ki s skoncentrirano toploto zmanjšuje bolečino in srbečico ob pikih in ugrizih komarjev, obadov, čebel, os in drugih žuželk. Učinkuje takoj, varno in popolnoma naravno (brez kemičnih sestavin) s pomočjo patentirane tehnologije. Le-ta segreje mesto pika oz. ugriza na 50 oC, kar povzroči razpad beljakovinske molekule v tekočini iz žlez insekta.

Ob takojšnji uporabi pripomočka bite-away se srbenje, bolečina in oteklina občutno zmanjšajo ali izginejo, srbenje pa se občutno zmanjša, tudi če pripomoček uporabimo kasneje. Bite-away je izdelan v Nemčiji, klinično ter dermatološko testiran, skladen z zakonom o medicinskih pripomočkih in ima evropski certifikat z oznako CE 0483.

Odlična pomoč ob piku žuželk. Njegova učinkovitost je prepričala tudi Zvezo nemških reševalcev iz vode in Kopališko sekcijo nemškega Rdečega križa, saj je bite-away postal del njihove opreme za reševanje.

Bite-away lahko učinkovito in varno uporabljajo odrasli, odraščajoči in otroci. Raziskave so pokazale, da ne poškoduje kože niti najmlajšim otrokom. Je varen in učinkovit!

Uporaba Bite Away pripomočka

Pripomoček vključimo s pritiskom na enega od dveh gumbov. Že po 5 do 10 sekundah se segreje na ciljno temperaturo in je pripravljen za uporabo. Pritisk na levi gumb ustvarja toploto 3 sekunde, pritisk na desni gumb pa 6 sekund. Otroci in osebe, zelo občutljive za toploto, morajo vedno začeti s krajšim, 3-sekundnim intervalom, vendar tudi 6-sekundni interval koži ne škodi. Pri posebej močnih oz. bolečih pikih in ugrizih lahko pripomoček uporabljamo večkrat zapored, v presledkih od 5 do 10 sekund.

Pripomočka NE uporabljamo na ranah, sluznicah in očeh!

Slika je simbolična

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Cepite se

Cepivo proti pasastemu izpuščaju sov ZDA odobrili leta 2006. V kliničnih študijah je preprečilo pasavca pri polovici od ljudi, starejših od 60 let, ki so jih testirali. Pri tistih, ki so zboleli, pa je zmanjšalo bolečine. Ni pa priporočljivo za ljudi z oslabljenim imunskim sistemom, za tiste, ki uživajo zdravila, kot so glukokortikoidi, ki vplivajo na imunski sistem, ter za osebe, ki se zdravijo z obsevanjem ali kemoterapij o proti raku, in za tiste, ki so imele raka, ki prizadene kostni mozeg ali limfni sistem, kot sta levkemija ali limfom.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja