Biostille Nurilegs maska za noge, 100 mL

<p>Biyovis Foot maska za noge je namenjena re&scaron;evanju vseh težav, ki so nastale zaradi prekomerne po&scaron;kodovanosti žil na nogah.</p>

Biyovis Foot maska za noge je namenjena reševanju vseh težav, ki so nastale zaradi prekomerne poškodovanosti žil na nogah.

926922 25736

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biyovis Foot maska za noge je namenjena reševanju vseh težav, ki so nastale zaradi prekomerne poškodovanosti žil na nogah.


Ali vas težijo prekomerno vidne vene na področju nog oziroma vas to prekomerno moti v času ko želite noge pokazati soncu? Ob uporabi Biyovis Foot maske sočasno priporočamo tudi nošenje preventivnih kompresijskih nogavic, ki izboljšujejo stanje izbočenih žil ter umirjajo bolečino, ki pri vazodilatiranih venah nastaja.

Biyovis Foot maska je bila razvita z namenom odstranjevanja posledic nastajanja izbočenih ven na površini nog. Maska Biyovis tako uspešno regenerira predele nog, koži nahrani.

Biyovis Foot masko naj uporabljajo predvsem ljudje s pretežno stoječim ali sedečim delom v službi, ki obremeni stanje in vitalnost ven na področju nog.

Sestavine, ki jih vsebuje Biyovis Foot maska so tudi minerali in snovi v sledeh.

Navodila za uporabo Biyovis Foot maske

Biyovis Foot masko nanašajte na površino vzdolž nog in sicer vsakodnevno oziroma priporočljivo je masko uporabiti vsaj 1x do 2x na teden.
Biyovis Foot masko nanesite v obliki 1-2 mm debelega nanosa nakar po 20 -30 minutah delovanja Biyovis Foot maske le-to odstranite s toplo vodo.

Glavne sestavine Biyovis Foot maske

escin, arnikino ter ognjičevo olje, ingverjevo olje, vitamin A ter C, beta karoten, laneno in sončnično olje, izvleček olja divjega kostanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biyovis Biyovis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede