x
Vse kategorije
Caniverm tablete za pse in mačke proti parazitom, 0.7gx100 tablet
Caniverm tablete za pse in mačke proti parazitom, 0.7gx100 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Caniverm tablete za pse in mačke proti parazitom, 0.7gx100 tablet

Proizvajalec: Neopredeljen
Tablete za pse in maške proti črevesnim parazitom.
Cena: 45,60 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka tablete

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Indikacije:

- bolezni, ki jih povzročajo gliste in trakulje
(Toxocara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp., Multiceps multiceps, Mesocestoides spp.).

Kontraindikacije:

- motnje v delovanju jeter,
- motnje v delovanju živčnega sistema.

Interakcija:

Tablet se ne sme uživati sočasno s pripravki na osnovi piperazina ali drugih anti-parazitskih sredstev.

Način uporabe:

Oralno. Tablete se lahko da živali samostojno ali zavite v kos hrane. Se jih ne sme uživati skupaj z mlečno hrano in mlečnimi  izdelki.

Za mačke v zooloških vrtovih, v cirkusih, itd se priporoča, da prejmejo zdrobljeno tableto glede na težo živali, ovito v mesne kroglice, te kroglice jim damo v kletko pred hranjenjem zjutraj v številu, ki ustreza teži živali.

Odmerjanje:

* Mladički, mali psi in mačke:

1 tableta 0,175 g na 0,5 - 2 kg teže
1/2 tablete 0,7 g
ali 2 tableti 0,175 g na 2 - 5 kg teže

* Srednje veliki psi:

1 tableta 0,7 g ali
4 tablete 0,175 g na 5 - 10 kg teže

*Veliki psi in velike zveri:

1 tableta 0,7 g na vsakih 10 kg teže

Neželeni stranski učinki:

V nekaj urah po užitju se lahko pojavi bruhanje, koprivnica, ali povišana telesna temperatura. To je reakcija na beljakovine, ki jih sproščajo poginuli zajedalci.

Tablete lahko povzročijo zaspanost živali.

Paket:
100 x 1 TBL.

Varnostni ukrepi:

Natančno odmerjanje je treba upoštevati pri brejih psicah. Pri mladičih je priporočljivo začeti dajati tablete v starosti 3 tedne, nato pa redno vsake 3 mesece.

Skladiščenje:

na suhem in temnem prostoru v dobro zaprti originalni ovojnini pri temperaturi do 25 ° C.

Ni namenjen za hrano živali.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Začnite živeti z načrtovanimi prihodki že kakšnih šest mesecev pred vašo upokojitvijo oziroma upokojitvijo vašega pertneda. če boste v novo obdobje zakorakali na takšen način, se boste lažje soočali s finančnimi spremembami, saj upokojitev navadno spremljajo tudi drugačni pritiski. Poleg tega boste v teh šestih mesecih privarčevali nekaj denana, ki vas bo navdajal z občutkom vamosti in vam pomagal v hudih časih.

Organizirajte svoj čas

• Vaš partner se lahko upokoji, vi pa ostanete zaposleni se naprej, ali pa nasprotno.  Nenadoma lahko spoznate, da je vajin dan postal povsem drugačen. Namesto da bi zgodaj zjutraj skupaj in odšla v posteljo ob istem času, zdaj enega prežema energija, drugi pa je na utrujen. če to začne povzročati težave, se je vredno pogovoriti in poiskati resitev, ki ustreza obema. Poudariti je treba skupne interese, ki se jim s partnerjem posvetita koncu tedna.

• Če boste posedali doma z obilo časa in z občutkom, da nekaj zamujate, imate najbrž težave s čustvenim prehodom ob upokojitvi. Partner vam lahko pomaga z rahlim prilagajanjem. Pogovorita se o delitvi dela pri gospodinjskih opravilih. Naredite seznam prijateljev in sorodnikov, ki so med tednom občasno prosti (najbrž gre za ljudi, ki jih niste videli že vrsto let), in delite z njimi svoje interese.

• Če ste se upokojili, vaš partner pa je Se vedno zaposlen, posčlte zase kak nov projekt ali pa obudite stare konjičke. Če imate veliko prostega časa, ga lahko porabite tudi za razvajanje samega sebe. Zjutraj nekoliko dlje lenarite v postelji, dogovorite se s prijatelji za kosilo, v popoldanskem času preberite kekšno knjigo in dajte noge v zrak vsakič, ko se vam bo zahotelo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pic injekcijska brizga, 1 mL

0,14 €

Pic injekcijska brizga, 20 mL

1,10 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka tablete

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.