x
Vse kategorije
Čistilno mleko z vrtnico, 150 mL
Čistilno mleko z vrtnico, 150 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Čistilno mleko z vrtnico, 150 mL

Proizvajalec: Natura house
Čisti, mehča in pomirja.
Cena: 10,16 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Čistilno mleko Pura natura Vrtnica čisti, mehča in pomirja.

Čiste esence treh sort vrtnice se zlivajo v proizvodu Semplicemente Rosa. Čistilno mleko je bogato s kakovostnimi hranilnimi snovmi.
Ob vsakodnevni uporabi na kosmu vate, zjutraj in zvečer, učinkovito odstranjuje nečistoče s kože, jo tonificira in zaščiti. Koža postane sveža in sijoča.

DERMATOLOŠKO TESTIRANO

Pakiranje

150 mL

Izdelek je trenutno na voljo samo v spletni trgovini. 

O liniji Pura natura Vrtnica:

Kozmetični proizvodi Pura Natura združujejo v svoji nežni, prečiščeni in učinkoviti sestavi le najboljše naravne učinkovine in jih ponujajo vaši koži v prid. Bogati so z rastlinskimi izvlečki. Vsi proizvodi so narejeni na rastlinski osnovi in vsebujejo naravne detergente, rastlinska olja, masla in voske, ki imajo visoko afiniteto do kože, prav tako pa ne vsebujejo parafina in tenzidov, pridobljenih iz nafte.

enostavno vrtnica

Destilirana voda iz cvetnih listov stolistnega šipka (Rosa centifolia) tonificira in poživlja, izvleček iz cvetnih listov damaščanske vrtnice (Rosa damascena) deluje kot regenerator in čisti, olja rjastordečega šipka (Rosa Rubiginosa) kožo nahranijo in omehčajo. Tri učinkovine v funkcionalnih koncentracijah, izvlečki treh različnih sort vrtnice, nudijo vaši koži prijetno in učinkovito nego, združeno z dragocenim in elegantnim vonjem.

Priloge

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Ustreza mu manjši ali večji pH od normalnih vrednosti. V primerno tekočem mediju se živahno giblje. Razmnožuje se po dolgem z delitvijo na dvoje (Lehker in Alderete, 2000).

Patogeneza in klinična slika

Trichomonas vaginalis povzroča degeneracijo epitela. Vnetje spremlja obilen gnojni izcedek z mnogoštevilnimi levkociti in paraziti. Niso še docela pojasnili drugih vplivov, ki so pri bolezni pomembni (npr. aktivnost estrogenov, vaginalni pH in priložnostne okužbe z drugimi mikrobi). Zdi se, da trihomonozo poslabšajo čustveni pretresi. Bolnice trpijo zaradi pekoče bolečine ali pa jih sili na vodo. Parazit povzroča vnetje nožnice tudi pri deklicah in ženskah po meni.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.