Color & Soin barva za lase 7N lešnikovo blond

Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti zagotavljajo popolno prekrivnost las, tudi sivih. Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti zagotavljajo popolno prekrivnost las, tudi sivih.
496936 18277

Ocene in mnenja

Opis

Ne draži lasišča in ne poškoduje lasu. Z naravnimi odtenki boste dosegli odlične rezultate in preprečili draženje lasišča.

Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti:

- zagotavlja popolno prekrivnost las, tudi sivih.
- prva barva na svetu, ki je popolnoma brez amoniaka, trajna in dermatološko testirana.

Ne vsebuje amoniaka, resorcinola in parabena.

Enaka receptura barv že 10 let. Zastopane so v več kot 26. državah sveta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ta živila čim pogosteje uživajte z ogljikovimi hidrati, na primer krompirjem, testeninami in rižem, ki sodelujejo pri prenosu triptofana v možgane. Izogibajte se tudi kofeinu in alkoholu.

TELESNA DEJAVNOST

Ukvarjanje s športom človeka sprošča, poveča pa tudi prekrvitev možganov. Pol ure teka trikrat na teden enako učinkovito odpravlja depresijo kot psihoterapiia. Redna vadba - hoja, plavanje ali katerakoli dejavnost, ki vam je všeč - učinkovito izboljšuje razpoloženje.

AROMATERAPIJA

Lajbljevo eterično olje deluje sproščajoče in poživljajoče. Odpravlja duševno izčrpanost in omogoča trdnejši spanec. Dve ali tri kapljice ga dodajte vreli vodi ali pa štiri do šest kapljic nakapljajte na robček in se prepustite dobrodejnemu vonju.

SPROŠČANJE S sprostitvenimi tehnikami, kot so masaža, joga, aromaterapija in meditiranje, odpravljamo tesnobnost, ki pogosto spremlja depresijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja