Corega Max Seal krema za vrhunsko tesnjenje, 40 g

Corega Max Seal - novi, inovativni aplikator omogoča lažji nanos ter posledično vrhunsko tesnjenje. Corega Max Seal - novi, inovativni aplikator omogoča lažji nanos ter posledično vrhunsko tesnjenje.
923389 799

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Corega Max Seal - novi, inovativni aplikator omogoča lažji nanos ter posledično vrhunsko tesnjenje.

Corega pričvrstilna krema z dvojnim sistemom polimerov pomaga ohranjati učinkovito delovanje zobne proteze. Poveča retencijo, stabilnost in učinkovitost žvečenja ter izboljša občutek udobja. Pomaga pri tesnjenju in preprečevanju ujemanja delcev hrane med protezo in ustno sluznico.

Krema za pritrjevanje Corega Max Seal zagotavlja vrhunsko pokritost površine pod protezo in je namenjena predvsem za zaščito pred kopičenjem hrane. Omogoča močno celodnevno pritrditev zobne proteze, zobna proteza se ne odleplja. Pričvrstilna krema Corega omogoča natančno uporabo in nanos optimalne količine proizvoda vzdolž robov proteze za popolno pritrditev. Jej, smej se in živi!

Pričvrstilna krema Corega Max Seal prekrije za 36 % večjo površino in ustvari celovito zatesnitev, s tem pa pomaga ščititi pred ujemanjem delcev hrane pod zobno protezo:

  • vrhunsko prekrivanje***,
  • natančnejši nanos***,
  • manj izcedka***

*v primerjavi z uporabo zobne proteze brez pričvrstilnega sredstva.

** V primerjavi z uporabo zobne proteze brez pričvrstilnega sredstva, po 1 uri.

*** Glede na prekritost površine v primerjavi s standardno Corega pričvrstilno kremo pri laboratorijskem testiranju.

Imetnik blagovnih znamk oziroma licence blagovnih znamk je skupina družb GSK.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poporodna depresija in druge poporodne duševne motnje

Kako bolezen poteka?
Poporodna otožnost se navadno pojavi tretji ali četrti dan po porodu in jo porodnica občuti nekaj dni. Lahko traja do enega tedna, stanje pa se izboljšuje samo od sebe. Otožnost, ki traja več časa, kaže na razvoj depresije. V tem primeru je priporočeno, da ženska poišče strokovno pomoč.

Poporodna depresija se razvije postopoma. Največkrat se pojavi v štirih do šestih tednih po porodu, lahko pa tudi kasneje. Nezdravljena lahko traja do otrokovega prvega leta ali celo mnogo dlje.

Poporodna psihoza se pojavi nenadoma in z izrazitimi znaki, največkrat med tretjim in štirinajstim dnem po porodu. Zaradi hudih in intenzivnih simptomov je navadno hitro prepoznana in zdravljena.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Corega Corega
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov