Curaprox PerioPlus+ Focus gel, 10 mL

Za KRATKOTRAJNO intenzivno uporabo (3–7 dni) ciljnih predelov v ustni votlini, preprečuje nalaganje bakterijskih oblog, s čimer zmanjšuje tveganje za vnetje in okužbe. Za KRATKOTRAJNO intenzivno uporabo (3–7 dni) ciljnih predelov v ustni votlini, preprečuje nalaganje bakterijskih oblog, s čimer zmanjšuje tveganje za vnetje in okužbe.
446947 21404

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Curaprox Perio Plus+ Focus gel je inovativen gel, ki vsebuje 0,5 % klorheksidina (CHX) tudi CITROX kompleks, ki ga sestavlja 230 ppm natrijevega fluorida, vsebuje pa tudi hialuronsko kislino.

Za KRATKOTRAJNO intenzivno uporabo (3–7 dni) ciljnih predelov v ustni votlini, preprečuje nalaganje bakterijskih oblog, s čimer zmanjšuje tveganje za vnetje in okužbe.

Gel vsebuje klorheksidin, ki učinkovito obvladuje in preprečuje nastajanje zobnih oblog. Prisoten Citrox kompleks s fluoridnimi ioni pripomore k čvrstosti sklenine, je prijetnega okusa ter ne spremeni okusa. Zmožnost okušanja ni spremenjena. 

Klorheksidin deluje regeneratinvo, preprečuje razvoj glivic in drugih mikroorganizmov. 

Hialuronska kislina, ki je prisotna deluje regenerativno na površino ustne sluznice. 

PVP polimer - ima učinek na zaščito zobne sklenine tako, da jo fizično prevleče in tvori zaščitno bariero preko zob. 

Prednost zobnega gela je predvsem tudi to, da ne vsebuje penilnega sredstva SLS. 

Uporaba zobnega gela Curaprox Perio Plus+ Focus

Zobni gel uporabljajte v skladu z navodili za uporabo ali po nasvetu strokovnjaka za zobno higieno.  

Zobnega gela ne uporabljajte več kot 3-7 dni.

Gel naj se nanese s pomočjo prstov, po potrebi pa je gel mogoče nanesti tudi z zobno ščetko Curaprox Surgical ali številnimi Curaprox medzobnimi ščetkami.  

Nova linija izdelkov Perio Plus+

Vsi izdelki linije CURAPROX Perio Plus+ vsebujejo klorheksidin (CHX) v različnih koncentracijah in CITROX z devetimi naravnimi bioflavonoidi, pridobljenimi iz grenke pomaranče. Ta kombinacija dokazano bolj učinkovito zavira nastanek bakterijskih oblog kot sam klorheksidin, je hkrati varna (izdelki ne vsebujejo alkohola), sprejemljiva (tveganje za obarvanje tkiv je zaradi prisotnosti CITROX-a minimalno) in zagotavlja večjo učinkovitost zdravljenja bolezni zob in dlesni.
Linija CURAPROX Perio Plus+ obsega štiri ustne vode, zobno pasto in gel:

• CURAPROX Perio Plus+ Balance, ustna voda, 200 ml: CXH 0,05 %, CITROX, NaF 0,05 % • CURAPROX Perio Plus+ Regenerate, ustna voda, 200 ml: CXH 0,09 %, CITROX,
hialuronska kislina

• CURAPROX Perio Plus+ Protect, ustna voda, 200 ml: CXH 0,12 %, CITROX

• CURAPROX Perio Plus+ Forte, ustna voda, 200 ml: CXH 0,20 %, CITROX

• CURAPROX Perio Plus+ Support, gel, 75 ml: CXH 0,09 %, CITROX, NaF 230 ppm, hialuronska kislina

• CURAPROX Perio Plus+ Focus, gel, 10 ml: CXH 0,50 %, CITROX, hialuronska kislina

Izdelki linije CURAPROX Perio Plus+ so zelo primerni za preprečevanje razvoja zobnih oblog pred kirurškim posegom in po njem, pomagajo pri obvladovanju kroničnih vnetij in ponujajo učinkovito rešitev za posameznike s povečanim tveganjem za bolezni zob in obzobnih tkiv (ortodontski pacienti, pacienti z oslabljenim imunskim sistemom ...).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Curaprox Curaprox
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov