Dantesmile zobna ščetka iz bambusa
Dantesmile zobna ščetka iz bambusa
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dantesmile zobna ščetka iz bambusa

Proizvajalec: Moja lekarna d.o.o.
Zobna ščetka iz bambusa je na voljo v obliki ščetk za odrasle in za otroke. Ščetka je tako vam in okolju prijazna, pri produkciji le-te pa ne nastajajo odpadki, ki jih ne bi bilo mogoče reciklirati.
Cena: 3,95 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkazobna ščetka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Zobna ščetka iz bambusa je na voljo v obliki ščetk za odrasle in za otroke. Ščetka je tako vam in okolju prijazna, pri produkciji le-te pa ne nastajajo odpadki, ki jih ne bi bilo mogoče reciklirati. 

Zero-waste zobna ščetka poleg vseh prednosti nudi tudi kvalitetno izvedbo ter dober oprijem. 

Ščetko številni uporabniki v globalnem smislu uporabljajo pogosto in z veseljem ter pri tem naredijo veliko tudi za naš planet. 

Ustrezna zobna ščetka je pogoj za dobro ustno higieno, predvsem pa njena kvalitetna izvedba. Dobra dostopnost ščetin omogoča intenzivn čiščenje ustrne votline in posledično ohranjanje zdravja le-te. 

Ščetka Dantesmile je formulirana iz ščetin, ki so mehke; njene velike ščetine bodo zelo dobre dostopnosti do kotičkov ustne votline in medzobnih prostorov dobro očistile medzobne skrite kotičke med zobmi. S pravilnim ščetkanjem zobne sklenine, dlesni pa tudi jezika boste skrbeli za perfektno ustno higieno in medzobnih prostorov. 

Izdelek je vegansko usmerjen, narejen v sloveniji. Ne vsebuje bpa, je ekološko ozaveščen izdele ter je narejen iz bambusa, kar pa ne pomeni da je okoren. 

Zasnova zobne ščetke

Zobna ščetka nudi ergonomsko oblikovan ročaj, ki bo poskrbel za enostavno držanje same ščetke in vam ob enem močno olajšal čvrstost oprijema. Držalo je narejeno iz tako imenovanega mosso bambusa, tovrsten bambus je rastlina, ki zelo hitro raste, zato predstavlja neskončen vir naravnih sestavin naših ščetk. 

Bambus raste izredno hitro in sicer zraste do 1 meter na dan. 

Energija ki je potrebna za proizvodnjo plastične zobne ščetke je precej večja kot pa energija za proizvodnjo naše bambusove ščetke. Tudi onesnaževanje okolja s plastično zobno ščetko je večje kot z našo razgradljivo bambusovo. 

Večinoma se ljudje umivajo s ščetkami plastičnega izvora, običajne zobne ščetke pa menjamo vsake tri mesece ali celo še bolj pogosto. 

Zobno ščetko zamenjamo v primeru, da opazimo ukrivljene ščetine, morebiti obrabljene ščetine ali kako drugače poškodovane ščetine. Pomembno je predvsem zaradi higienskih vzgibov, da ščetko čimprej zamenjamo (najkasneje v roku 3 mesecev od začetka uporabe). 

V kolikor v vašem gospodinjstvu prebiva več ljudi to na letni ravni znese zelo veliko zavrženih ščetk, kar posledično pomeni izredno veliko količino odpadkov ter veliko obremenitev za naše okolje in zemljo. V želji, da bi okolje ohranili kar se da čisto in ga ne obremenjevali s številnimi plastičnimi masami je uporaba bambusove zobne ščetke pomembna sprememba, ki jo naredi lahko naredi vsak posameznik. 

Bambusova zobna ščetka je torej naravi prijazna alternativa plastični zobni ščetki, ščetine zobne ščetke so narejene iz najlon materiala, ki je izredno dobro narejen ter ne vsebuje bpa. 

Kvaliteta zobne ščetke Dantesmile

Zobna ščetka je kvalitetne izdelave

Zobne ščetine dosežejo vse medzobne prostore, temeljito odstranijo ostanke hrane

Ročaj zobne ščetke je narejen iz kvalitetnega bambusa

Dantesmile zobno ščetko je mogoče reciklirati, zato z njo ne obremenjujemo okolja

Ščetka omogoča enostaven nanos zobne paste in intenzivno čiščenje zobne sklenine.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkazobna ščetka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.