Davines hranilni in vlažilni šampon, 250 mL

Nežno čisti in restruktuira suhe lase in lasišče. Nežno čisti in restruktuira suhe lase in lasišče.
569356 4895

Ocene in mnenja

Opis

Riževi proteini, ekstrakti jedilne buče, ognjič, slez in morske alge nežno čistijo in restruktuirajo suhe lase in lasišče. 

Rezultati

Kremast proizvod ustvari gosto, bogato peno. Čisti, ne da bi škodil ali spremenil lasno strukturo. Izbrane aktivne sestavine vlažijo in med čiščenjem šČiliJo lase. 

Tip las

Za izsušene in krhke lase. 
 
Formulacija
pH 5,5 

Uporaba

Šampon nanesite na mokro lasišče ln ga vmasirajte. Nanašajte po vsej dolžini las. Dobro izpente. Če je potrebno, postopek ponovite. Nego nadaljujte s produkti iz linije Nourishng. 
Kako pogosto se uporablja: Vsakodnevno. 

Lastnosti

Obnavljaino delovanje zagotavljajo alge Hypnea Musciformis, ki spadajo v družino Rhodophyceae ln rastejo v tropskih področjih. Prvotno so Jih uporabljali le ob obali Senegala. Zaradi zahtevnih okoljskih pogojev ln omejenih temperatur so te alge razvile izjemno odpornost in pnlagodljivost. Polisaharidi, izločeni iz celičnih sten, Imajo zmožnost obnavljanja ln tvorjenja zaščitnega sloja. Rižev protein, blažilru dejavnik, in ekstrakti jedilne buče, oqnjiča in sleza Imajo vsi odlične vlažilne učinke in so izredno pomembni v tem produktu.

Linija Davines Nourishing

“Nourishing“, je linija hranljivih, poživljujočih proizvodov za dobro počutje vašega skalpa in za suhe, krhke in poškodovane lase.

Proizvodi vsebujejo phytoceuticale, izvlečene iz grozdja, ki imajo bogato vsebnost polyphenolov in neverjetno močno antioksidantno delovanje.

Dišava vsebuje eterična olja mandarine, ylang ylanga in petit graina, ki hranijo Vaše lasišče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Razpon terapevtskega ciljnega območja in trajanje zdravljenja je odvisno od same indikacije za antikoagulacijsko zdravljenje in od dodatnih dejavnikov tveganja posameznega bolnika. Po ureditvi terapije so pri urejenih vrednostih potrebne kontrole enkrat mesečno. Razmik med dvema kontrolama ne sme biti daljši od dveh mesecev. V dokumentaciji moramo poleg vrednosti PČ/INR skrbno voditi tudi podatke o odsotnosti ali eventualnih znakih krvavitev. V primeru odstopanj morajo biti so kontrole pogostejše.

Bolniku moramo dati točna navodila o odmerkih in jemanju varfarina. Izdamo mu kartonček o vodeniu antikoazulaciiskeza zdravljenja ali računalniški izpis, na katerem za vsak dan v tednu posebej zabeležimo odmerek varfarina (koliko tablet od ponedeljka do nedelje). Na kartončku naj bodo zapisane kontrolne vrednosti INR. Pri vrednostih, ki presegajo zgornjo ciljno vrednost, pa zapišemo tudi, ali je krvavitev prisotna ali ne.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja