Davines Replumping nežen šampon, 250 mL

Davines Replumping je nežen šampon, ne vsebuje sulfatov in parabenov, ima kremno teksturo in neverjetno bogato, gosto peno. Davines Replumping je nežen šampon, ne vsebuje sulfatov in parabenov, ima kremno teksturo in neverjetno bogato, gosto peno.
512974 24868

Ocene in mnenja

Opis

Davines Replumping je nežen šampon, ne vsebuje sulfatov in parabenov, ima kremno teksturo in neverjetno bogato, gosto peno.

Lasem povrne elastičnost in navlaženost brez da bi med šamponiranjem spremenil strukturo las, saj jo dodani fitoceutikali, ki so bogati s polifenoli in flavonoidi, ki delujejo proti prostim radikalom in imajo zelo visoko vsebnost vitaminov in mineralov, ohranijo nedotaknjeno.

Replumping – Povrnitev živosti

Izvlečki iz slive – Fitoceutikali in hialuronska kislina. Nov, “pametni“ recept iz linije Naturaltech.

Razvoj, ki je zvest načelom inovativnosti in bistvenim principom linije NATURALTECH: Narava + Človek + Tehnologija, je razvil novo družino negovalnih proizvodov, ki lasem “povrnejo življenje – replump“ in jih naredijo bolj elastične, kompaktne in polne: Replumping.

Premišljeni recepti, rešitve s pomočjo narave. To je osnovni koncept linije NaturalTech, ki učinkovito združuje hranilnost, pomirjanje, razstrupljanje, čiščenje, dobro počutje in sedaj tudi vračanje življenja v lase. Celostna linija učinkovitih neg. Rezultat umetniškega pristopa in raziskovalnega dela naših laboratorijev, visoka kakovost surovin in ciljna uporaba fitoceutikalov – ki so prisotni v vseh izdelkih NaturalTech linije – ki imajo lastnost spodbujanja naravnih procesov in proizvodnje specifičnih Superaktivov.

Učinkovitost proizvodov Replumping linije je zagotovljena z uporabo sestavin, ki se nikoli prej niso uporabljale v negovalnih proizvodih za lase: fitoceutikali – izvleček iz slive, ki je bogat z polifenoli in flavonoidi, ki delujejjo antioksidantno in se borijo proti prostim radikalom in celičnemu staranju in hialuronska kislina, ki lasem povrne izgubljeno elastičnost. Hialuronska kislina je bila ravno zaradi lastnosti, ki lasem povrne optimalno količino vode in jim povrne živost, jih naredi bolj kompaktne in mehkejše, dodana NaturalTech Replumping Hair Filler Superactive.


Sestavina se enakomerno porazdeli po celotni strukturi lasu, kar zagotovi enakomerno razporeditev vode po vsej površini las, ki postanejo neverjetno navlaženi in zaščiteni. “Premišljeni“ recepti, ki ne vsebujejo sulfatov in parabenov, so spravljeni v nekonvencionalni, rafinirani embalaži, katero je navdihnil svet farmacije in ki, skozi ročno izdelano nalepko, izžareva močan občutek avtentičnosti, ter tako razlikuje vsak proizvod in mu poda lastno identiteto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja