Dermedic Sunbrella sončna zaščitna krema za mastno in mešano kožo ZF50+, 50 mL

Zasnovana za zaščito mastne ter mešane kože. Inovativna formulacija 4 RAYS SPECTRUM PROTECT pri tem ščiti kožo pred UVA in UVB žarki, vidno ter infrardečo svetlobo na način, da vpije sončno svetlovo ter jo nevtralizira. Zasnovana za zaščito mastne ter mešane kože. Inovativna formulacija 4 RAYS SPECTRUM PROTECT pri tem ščiti kožo pred UVA in UVB žarki, vidno ter infrardečo svetlobo na način, da vpije sončno svetlovo ter jo nevtralizira.
5897 5897

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema linije Dermedic Sunbrella je zasnovana za zaščito mastne ter mešane kože. Inovativna formulacija 4 RAYS SPECTRUM PROTECT pri tem ščiti kožo pred UVA in UVB žarki, vidno ter infrardečo svetlobo na način, da vpije sončno svetlovo ter jo nevtralizira.

Aktivna sestavina Physavie v kremi deluje na način, da prepreči negativne posledice svetlobnih sevanj oz. preprečuje prekomerno segrevanje kože ter razpad bistvenih beljakovin. Pripomore k nastajanju izredno pomembne beljakovine kolagena, zaradi česar je koža zaščitena pred staranjem ter vidno bolj mladostnega videza, gladka ter mehkejša.

Zaščitna krema pripomore tudi pri tvorbi encimov v keratinocitih. Slednji zmanjšujejo negativne posledice prostih radikalov, ki se pojavljajo ravno zaradi izpostavljenosti ter nezaščitenosti pred vidno svetlobo.

Zaščitna krema vsebuje tudi sledeče zeliščne ekstrakte: rožmarinov, coltsfoot oziroma lapuhov, žajbljev ter koprivin, ki skupaj delujejo k izboljšanju lipidne strukture kože, kožo pomirjajo ter skrbijo za njeno celostno vitalnost in dobro počutje.

Ne vsebuje barvil ter ne povzroča alergij.

Kot visoka sončna zaščita (SPF 50+) se priporoča za zaščito pred UVA in UVB žarki, pred vidno svetlobo ter infrardečim sevanjem. Namenjeno predvsem zaščiti in negi mešane in mastne kože.

Uporaba sončne kreme

Izdelek nanesite na očiščeno in osušeno kožo v enakomerni plasti najmanj 15 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom. Zaradi ohranjanja čim višje zaščite pred svetlobnim sevanjem je priporočljivo nanose zaščitne sončne kreme pogosto obnavljati, še posebej pa je to potrebno po kopanju oziroma po stiku z vodo.

Opozorilo: Tudi v primeru zaščite s sončno zaščitno kremo, pretirano dolgotrajna izpostavljenost soncu ni priporočljiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Če bergamotovo olje namažete po koži in izpostavi te sončni svetlobi, bo prišlo do vnetja; če pa ga porabite v savni, nato pa greste še v solarij, so mogoče sistemske alergične reakcije - to pomeni, da celotno telo alergično reagira na olje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov