Dermoemon prehransko dopolnilo za lase, kožo in nohte, 30 kapsul

V prehranskem dopolnilu Dermoemon je združena moč številnih vitaminov in mineralov, ki prispevajo k vzdrževanju normalne kože, las in nohtov. V prehranskem dopolnilu Dermoemon je združena moč številnih vitaminov in mineralov, ki prispevajo k vzdrževanju normalne kože, las in nohtov.
29038 29038

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

V prehranskem dopolnilu Dermoemon je združena moč številnih vitaminov in mineralov, ki prispevajo k vzdrževanju normalne kože, las in nohtov.

Lastnosti prehranskega dopolnila

  • pester nabor vitaminov
  • številni minerali
  • samo ena kapsula na dan
  • z dodano hialuronsko kislino
  • pakiranje za cel mesec

Delovanje prehranskega dopolnila Dermoemon

Lepa koža, lasje in nohti so želja vsake dame. Želimo si, da bi bila naša koža gladka in napeta, naši lasje močni in gosti, nohti pa ne lomljivi in trdni. Čeprav tako kožo kot nohte in lase redno negujemo z negovalnimi izdelki, se moramo zavedati da lepota prihaja od znotraj.

Dermoemon prehransko dopolnilo vam pomaga, da v telo vnesete edinstveno kombinacijo 12 vitaminov ter šestih mineralov, ki so združeni s hialuronsko kislino ter likopenom.

Pravi izziv je, da telesu zagotovimo vsa potrebna hranila, ki bi prispevala k vzdrževanju normalne kože, las ter nohtov. Če je takšnih hranil v našem telesu premalo, se lahko to odraža dalj časa in od nas zahteva veliko truda, da osvojimo prvotno stanje. V primeru, da je razlog za slabo stanje kože, las in nohtov prav pomanjkanje vitaminov in mineralov, si lahko odlično pomagamo s prehranskim dopolnilom Dermoemon.

Hialurosnka kislina je zelo pogosta sestavina različnih kozmetičnih izdelkov. Prehransko dopolnilo jo vsebuje kar 120 mg. Hialurosnka kislina je sestavina, ki je naravno prisotna v telesu. Najdemo jo tako v koži, vezivnih tkivih, živčevju in tekočini znotraj sklepov. S pomočjo hialuronske kisline, se v koži zadrži več vlage. Likopen je karotenoid, ki je obarvan rdeče. V prehranskem dopolnilu ga je 5 mg.

K vzdrževanju normalne kože prispevajo različni vitamini ter minerali. Vse od vitamina A in vitamina C, do vitaminov iz skupine B, riboflavin, niacin, biotin. Znano pa je, da k vzdrževanju normalne kože prispevata tudi cink ter jod, baker pa prispeva k normalni pigmentaciji kože.

Za vzdrževanje normalnih las poskrbijo zadostne količine biotina ter bakra. Prav tako pa k vzdrževanju normalnih las pripomoreta cink in selen, katerih učinek je viden tudi na nohtih, saj prispevata k vzdrževanju normalnih nohtov.

Pomanjkanje hranil, ki vplivajo na vzdrževanje normalne kože, las ali nohtov je pogosto prepleteno in ne gre zgolj za pomanjkanje enega hranila.

Esencialna hranila, ki jih vsebuje prehransko dopolnilo Dermoemon pa imajo tudi druge učinke na telo. Vitamini A, C, D in minerali baker, cink in selen prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.  K zaščiti celic pred oksidativnim stresom prispeva tako vitamin C kot riboflavin, ter baker, selen in cink.

Tabela sestavin

 HRANILNE SNOVI  1 kapsula  % PDV
 Hialuronska klisilina  120 mg  
 Likopen  5 mg  
 VITAMINI IN MINERALI  
 Vitamin A  600 µg  75
 Vitamin D  Vitamin D  400
 Vitamin E  12 mg  100
 Vitamin C  120 mg  150
 Tiamin  1,3 mg  118
 Riboflavin  2 mg  143
 Niacin  16 mg  100
 Vitamin B6  1,4 mg  100
 Folna kislina  400 µg  200
 Vitamin B12  3 µg  120
 Biotin  100 µg  200
 Pantotenska kislina  6 mg  100
 Železo  14 mg  100
 Cink  12 mg  120
 Baker  1 mg  100
 Mangan  2 mg  100
 Selen  70 µg  127
 Jod  150 µg  100

Sestavine prehranskega dodatka: Rastlinska kapsula (celuloza, barvilo: titanijev dioksid), sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, smukec, nosilec: dekstran, natrijev hialuronat (8-20 kDa), likopen, vitamin A (retinil  cetat), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat), tiamin (tiamin mononitrat), riboflavin (riboflavin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (cianokobalamin), folna kislina (pteroilmonoglutaminska kislina), pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat), niacin (nikotinamid), biotin (D-biotin), vitamin C (L-askorbinska kislina), vitamin K (filokinon), krom (kromov pikolinat), baker (bakrov sulfat), jod (kalijev jodid), železo (železov bisglicinat), mangan (manganov sulfat), molibden (natrijev molibdat), selen (L-selen-metionin), cink (cinkov bisglicinat).

Uživanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena kapsula.

Prehransko dopolnilo zaužijte enkrat dnevno, eno kapsulo s tekočino.

Svetujemo, da v primeru uživanja prehranskih dopolnil s kalcijem ali uživanju mlečnih obrokov, do zaužitja prehranskega dopolnila, z uživanjem prehranskega dopolnila Dermoemon počakate vsaj dve uri.

Sočasno uživanje Dermoemon-a skupaj z drugimi multivitaminskimi prehranskimi dopolnili odsvetujemo, saj lahko predstavlja tveganje za prekoračitev zgornje meje priporočenih vnosov hranil.

Prehransko dopolnilo je varno za uživanje tudi pri ženskah, ki nosečnost načrtujejo ali so noseče.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jata Emona Jata Emona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja