x
Vse kategorije
DLux 1000 vitamin D v razpršilu, 15 mL
DLux 1000 vitamin D v razpršilu, 15 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

DLux 1000 vitamin D v razpršilu, 15 mL

Proizvajalec: BetterYou
DLux 1000 je nov inovatini izdelek v obliki ustnega pršila, namenjen nadomeščanju znižanih vrednosti D vitamina v telesu.
Cena: 10,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, pršilka, pršilo, razpršilo
Oznakadlux
Težavapomankanje d vitamina
Vsebujed vitamin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

DLux 1000 je nov inovatini izdelek v obliki ustnega pršila, namenjen nadomeščanju znižanih vrednosti D vitamina v telesu.

Izdelek DLux 1000 pršilo je namenjeno vsem, mlajšim, otrokom in tudi odraslim ter vsem tistim, ki težje požirajo tablete. Primeren pa je tudi za vegetariance oz. vse tiste, ki ne uživajo mesne hrane.

Vitamin D se dandanes nahaja v številnih prehranskih dopolnilih in sicer v obliki tablet, kapsul in tudi v obliki kapljic (nekatera izmed njih so v prosti prodaji, nekateri pripravki pa so tudi na zdravniški recept).

Izjemna priročnost DLux pršila je kakor nalašč za vse, ki so bolj mobilni, vzemite ga na potovanja, izlete...

DLux pršilo je bilo tudi testirano z namenom, da bi bila njegova učinkovitost in uporabnost kar se da prepričljiva. Strokovnjaki so ugotovili, da DLux pršilo zagotovi takojšnjo absorbcijo več kot tretine razprška že preko same ustne sluznice. Sestavina samega razpršila je po svojih lastnostih približno podobna lastnostim intra venske krvi.

Odmerjanje DLux 1000 pršila

DLux 1000 prehransko dopolnilo popršite pod jezik enkrat dnevno. Pred uporabo pretresite, da se premešajo vse sestavine pršila. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi.

1 razpršek vsebuje 1000 i.e. (25 mcg) vitamina D3, kar predstavlja 500 % priporočenega dnevnega odmerka, ki je bil določen s Pravilnikom o prehranskih dopolnilih RS.
Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) določa, da so sprejemljive zgornje količine dnevnega vnosa vitamina D za otroke od rojstva do enega leta 25 µg (1000 IE), od 1 do 10 leta 50 µg (2000 IE) in od 11 leta naprej, vključno za nosečnice in doječe matere, 100 µg (4000 IE).

Komu priporočamo DLux pršilo

DLux 1000 je povsem naraven vir vitamina D in je namenjen vsem tistim osebam, ki:

- se ne izpostavljajo soncu vsaj nekajkrat tedensko po minimalno 15 minut; z izpostavitvijo soncu in njegovim UV žarkom (ti niso vedno samo škodljivi in jih človeško telo potrebuje) poskrbimo za pretvormo vitamina D v ustrezno telesu sprejemljivo obliko

- jemljejo zdravila, ki imajo stranske učinke (predvsem učinke na metabolizem D vitamina).

- se ne prehranjujejo z mesno hrano in iz zelenjavne prehrane ne pridobijo zadostne količine D vitamina.

Po zdravstvenih smernicah iz leta 2010 je znano, da je dodajanje D vitamina prehrani nujno že v prvem tednu po rojstvu. To je še posebej pomembno pri otrocih, ki se prehranjujejo s pomočjo mlečnih formul.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

D vitamin - kako pomanjkanje in presežek vplivata na naše zdravje?

Vitamin D (kalciferol) ima funkcijo absorpcije kalcija in fosforja v prebavilih, s čimer posredno uravnava rast in popravlja kosti, zato pomanjkanje vitamina D vodi v rahitis, t.j. napako pri razvoju kosti. OBLIKE VITAMINA D Obstajata dve obliki... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, pršilka, pršilo, razpršilo
Oznakadlux
Težavapomankanje d vitamina
Vsebujed vitamin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.