Doppelherz System Augen Plus kapsule za moč vida, 60 kapsul

<strong>Doppelherz System Augen Plus kapsule za moč vida - dober vid pomeni kakovost življenja!</strong> Doppelherz System Augen Plus kapsule za moč vida - dober vid pomeni kakovost življenja!
519146 15887

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz System Augen Plus kapsule za moč vida - dober vid pomeni kakovost življenja!

Osnovne karakteristike Doppelherz System Augen Plus kapsul

Izbrani vitamini + elementi v sledovih, dodani za zdravje oči
Vitamin A in DHA (pridobljeno iz omega maščob) za ohranitev normalnega vida
Vsebuje antioksidante: 15 mg lutein, zeaksantin 1 mg kakor tudi omega-6 in omega-3 maščobne kisline

Vitamin A in cink:
Vitamin A in cink prispevata k ohranjanju normalnega vida. Roženica se lahko napaja samo prek solznega filma z vitaminom A.
Vitamin A podpira tudi ohranitev sluznice, vključno z veznico očesa.
Element cink v sledeh prispeva tudi k normalizacij metabolizma vitamina A.

DHA iz visoko koncentriranega ribjega olja:
omega-3 maščobne kisline dokozaheksaenojska kislina (DHA) je na voljo v fotoreceptorjih očesne mrežnice in prav tako igra pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega vida.

15 mg lutein in 1 mg zeaksantin:
Lutein in zeaksantin sta prisotna predvsem v rastlinskih živilih, kot so zelena zelenjava, ipd. "Rumena pega" (Makula) mrežnice vsebuje visoko koncentracijo teh snovi.

Doppelherz System Augen Plus kapsule vsebujejo visoko koncentracijo maščobnih kislin omega-3. V konvencionalnih izdelkih iz ribjega olja je vsebnost omega maščob le približno 30%.

Vitamin D ima svojo funkcijo pri delitvi celic; vitamin B2 prispeva k ohranjanju normalnega vida in podpira ohranitev sluznice.

1. kapsula vsebuje:
15 mg lutein
1 mg zeaksantin
0,4 mg vitamina A
2 mg vitamina B6
1,0 mikrogramov vitamina B12
10 mg cinka
40 mikrogramov selena
60 mg vitamina C
4 mg vitamina E
640 mg ribjega olja 140 mg DHA

2. kapsula tako vsebuje številne vitamine, med drugim tudi vitamin A, C ter E - poleg naštetih pa še lutein in zeaksantin. Našteta spadata v skupino karotenoidov, ki jih lahko pridobimo le s hrano, ki naj bo raznovrstna ter polnovredna.

2. kapsula vsebuje:
725 mg ribjega olja z 160 mg DHA
68 mg Boraga olje s 15 mg gama-linolenske kisline
5 mikrogramov vitamina D
2 mg vitamin B2
13,6 mg vitamina E

2. kapsula Doppelherz System Augen Plus kapsul je obogatena predvsem z ribjim oljem, DHA, oljem borage, gama linolenske kisline, ki se naravno nahaja v kožnih strukturah.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze ali konzervansov.

Odmerjanje Doppelherz System Augen Plus kapsul

Dnevni odmerek se sestavljen iz kombinacije obeh tipov kapsul in sicer vzemite obe in sicer po enkrat - skupaj dve kapsuli na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vsak od nas ima svojo resnico in vsaka je pravilna, saj je to njegova »resnica sveta", ki jo vidi s svojimi očmi, presoja s svojim razumom in doživlja s svojim duhom. Svetuje lahko le vsak sebi in nikomur drugemu, saj je svetovanje drugemu poseg v njegovo polje. Dober svetovalec je zato podoben učitelju zena, ki nevednega učenca usmeri tako, da poišče odgovor v sebi, ne pri njem. Če je mladostnik primerno zavzeto in dejavno sodeloval v projektu, je dobil veliko namigov v zvezi z lastnim življenjskim slogom, ase glede sprememb odloča sam.

Za vsako zavestno spremembo življenjskih vzorcev človek potrebuje vsaj vizijo, strategijo in taktiko, ki naj vključuje primerno energetsko opremo (telesno zdravje, moč, zdržljivost in vztrajnost), psihično trdnost (potrpežljivost, voljo ter čustveno in miselno obvladanost), socialni čut (vpliv načrtovanih sprememb na socialno in ekološko sredino) in ustrezno duhovno širino (življenjski optimizem, prepričanje v pozitiven učinek spremembe, v občutek lastne vrednosti in potrebo po nenehnem razvijanju osebnosti). Kdor sprememb ne načrtuje in se zadovolji z obstoječim stanjem, se hote ali nehote odloča za zastoj in s tem za nazadovanje v razvoju. Le skrb za izboljšave zagotavlja preživetje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja