Dr. Hauschka rožna dnevna krema, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235504 9038

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka rožna dnevna krema vsebuje rastlinske izvlečke, ki dehidrirano kožo navlažijo in zaščitijo ter olja vrtnice in šipka, ki tvorijo na koži tanek zaščitni sloj.
V koži se uravna razmerje med vlago in maščobo .
Primerna je za nego normalne, suhe, zrele ali normalne kože.

Izdelek pomirja in krepi kožo, spodbuja njeno regeneracijo in jo ščiti pred vremenskimi vplivi.

Izdelek se izkaže kot dobra zaščita v hladnem vremenu in varuje tudi zelo občutljivo otroško kožo.

Uporaba

Na obraz jo nanesete po čiščenju in toniziranju kot dnevno kremo.Ob negi suhe kože, pred uporabo rožne dnevne kreme uporabimo tudi Dr. Hauschka dnevno vlažilno emulzijo.

Rožno dnevno kremo lahko uporabite tudi večkrat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronočna atrijska fibrilacija

Kako poteka zdravljenje?
Zdravljenje atrijske fibrilacije sestoji iz zdravljenja osnovne bolezni srca in zaščite proti strdkom, ki bolnika ogrožajo predvsem zaradi nevarnosti možganske kapi. Za vzdrževanje srčne frekvence v normalnem območju so običajno potrebna zdravila za zniževanje srčnega utripa.
Zaščita pred nas tanki strdkov
Pri vseh bolnikih z atrijsko fibrilacijo je povečana nevarnost tvorbe strdkov v srcu, ki nato lahko odletijo, največkrat v glavo in povzročijo možgansko kap. Z zdravili proti strdkom zmanjšamo možnost nastanka strdkov, vendar pa povečamo nevarnost krvavitev. Odločitevovrsti zdravljenja proti strdkom temelji na tehtanju tveganja: na eni strani za možgansko kap in na drugi strani za krvavitve. Večje je tveganje za kap, pomembnejše je, da bolnika zaščitimo z učinkovitim zdravilom za preprečevanje strdkov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja