Dr. Scheller Anti-Pollution nežni čistilni gel, 125 mL

Dr. Scheller je primeren za občutljivo kožo.<br><br><span style="font-weight: bold;"></span><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">Dr. Scheller izdelkov</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">povezavi &gt;&gt;</a>.</span> Dr. Scheller je primeren za občutljivo kožo.

Opozorilo: minimalno naročilo Dr. Scheller izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Dr. Scheller izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki na sledeči povezavi >>.
922846 23645

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Scheller Anti-Pollution nežni čistilni gel je primeren za občutljivo kožo.

Nežni čistilni gel  nežno in temeljito odstranjuje make up, prekomerno maščobo na koži in nečistočo.  Pomirja kožo in jo ščiti pred izsušitvijo. Koža je občutno bolj čista in je na otip prijetno sveža.

Izbrani izvlečki negujejo kožo, jo tonizirajo, nežno zožuje pore in je zato posebej primerno za čiščenje. Izdlek ne vsebuje alkohola in podobnih snovi, ki bi delovale iritirajoče.

Poleg tega deluje antioksidativno proti škodljivemu vplivu prostih radikalov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Scheller Dr. Scheller
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja