Dr. Temt Sericin Aqua Lift ampule lifting učinek, 10 x 2 mL

Ampule hidrirajo in tonirajo vašo kožo.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Ampule hidrirajo in tonirajo vašo kožo.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19357 19357

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:
primerno za vse tipe kože.

Opis:

ampule hidrirajo in tonirajo vašo kožo, Sericin Lift pa podrobneje izravna videz drobnih linij in gub. Za intenzivno vlaženje uporabite eno ampulo Sericin Lift zvečer, dvakrat na teden. Nato uporabite Sericin Aqua čez dan, ko vaša koža potrebuje dodatno vlago.

Značilnosti in prednosti:

* izgladi videz drobnih gubic.
* skrbi za vnos dodatne vlage.

Uporaba:

po čiščenju, vsebino ampule vtrete v kožo z nežno masažo. Pustite učinkovati na koži 10-15 minut, nato sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Namažite za žlico kikirikijevega masla na rezino polnozrnatega opečenca za zajtrk (na vrh pa položite rezine banane za naravno sladilo). V petih velikih študijah so ugotovili, da uživanje oreškov zmanjšuje tveganje za srčna obolenja za 35 odstotkov. Arašidi prinašajo dodatne koristi, ki lahko razložijo, zakaj je tako. Vsebujejo beta-sitosterol, ki blokira absorpcijo holesterola in je v laboratorij skih študijah preprečeval rast tumorjev dojk, debelega črevesja in prostate. Arašidi vas tudi pomagajo nasititi za dalj časa.

V študiji Univerze Pennsylvania State so sodelujoči, ki so uživali arašide, tehtali manj kot tisti, ki jih niso.

Potresite sončnična semena

Sončnična semena vsebujejo linoIno kislino, esencialno maščobno kislino, ki je telo ne more ustvariti in jo moramo dobiti iz hrane. V študijah so ženske, ki so je imele največ, znižale tveganje za srčna obolenja za 23 odstotkov. Sončnična semena shranite v zamrzovalniku, ker njihova maščoba hitro postane žarka.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja