Dr. Temt Combinal 5% vodikov peroksid, 20 mL

Uporaba Combinal vodikovega peroksida 5 % je primerna, ko se meša dva barva tona skupaj.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Uporaba Combinal vodikovega peroksida 5 % je primerna, ko se meša dva barva tona skupaj.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
440850 19403

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba Combinal vodikovega peroksida 5 % je primerna, ko se meša dva barva tona skupaj, saj to zagotavlja popolno skladnost, ki bo preprečila barvi nepotreben vstop v oči.

Vodikov peroksid je 5% je pripravljen v tekoči obliki, kar pomeni, da je bolj obstojen od standardnih vodikovih peroksidov.

Uporaba:

Steklenico je treba po uporabi vedno tesno zapreti. Ta vodikov peroksid ne sme biti izpostavljen visokim temperaturam, saj se ponavadi razširi v stiku s toploto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Če sedite, si vsakih 20 minut vzemite odmor za raztezanje Ob nepremičnem večurnem sedenju mišice hrbta ne dobijo kisika in hranil, zato diski med vretenci nabreknejo, če nimate popolne drže. Sčasoma se mišice napnejo in nabrekli diski lahko pritiskajo na živce, kar povzroča bolečine.

Ohladite zagone

Ko se pojavi rdečica rozacee, zmešajte več kapljic blažilnega zeliščnega olja, kot je rožno, sivkino ali kamilično, v vedru hladne vode. S to tekočino namočite krpo ali brisačo in si jo za 10 minut položite na obraz. Če je potrebno, ponovite. Ta zelišča se pogosto uporabljajo proti draženju kože.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja