Dr. Temt Hand maska za roke, 250 mL

Izdelek še posebej poskrbi za normalno, suho in občutljivo kožo rok.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Izdelek še posebej poskrbi za normalno, suho in občutljivo kožo rok.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19533 19533

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za normalno, suho in občutljivo kožo.

izdelek:

Kremna maska z glino.

Opis izdelka:

Izdelek še posebej poskrbi za normalno, suho in občutljivo kožo rok. Izvleček ognjiča pomirja in popravlja strukturne poškodbe, medtem ko vodna kreša napne kožo.

Glavne sestavine:

• vodna kreša: napne kožo.

• glicerin: izboljšuje vlažnost.

• izvleček ognjiča: čisti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če se z lahkoto učiš, bi bilo res škoda, da se ne odločiš za študij, saj šele z diplomo lahko opravljaš večino zahtevnejših in bolj specializiranih del, ki človeka osrečujejo. Poleg tega je odnos s profesorji na univerzi bolj prijateljski in manj togi, profesorji te obravnavajo kot odraslega človeka.

Za nadaljevanje šolanja imaš več možnosti. Lahko se odločiš za višješolski ali univerzitetni študij, lahko pa študiraš tudi ob delu ali na daljavo. Študentsko življenje ponuja samostojnost in možnost, da greš živet stran od doma, spoznaš ogromno vrstnikov, obenem pa imaš odprto poklicno ali akademsko pot. Zato ne zapravi te priložnosti zaradi trenutnih pomislekov.

Zdravo srce, zdravo telo

Nikoli ni prezgodaj, da začnete paziti na srce. Začnite že danes; izboljšajte svojo telesno pripravljenost in poskrbite za primerno telesno težo, da boste imeli pozneje manj težav.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja