Dr. Temt Sericin Hydro tonik, 200 mL

Ta tonik vsebuje sericin beljakovine, Ginko izvleček in hialuronsko kislino, ki pomagajo koži obdržati vlago.<br><br><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.</span></span><br> Ta tonik vsebuje sericin beljakovine, Ginko izvleček in hialuronsko kislino, ki pomagajo koži obdržati vlago.

Proizvod ima 10 dnevni dobavni rok, pogoj za naročilo je plačilo po predračunu.
19588 19588

Ocene in mnenja

Opis

Tip kože:

Za suho kožo.

Opis izdelka:

Ta tonik vsebuje sericin beljakovine, Ginko izvleček in hialuronsko kislino, ki pomagajo koži obdržati vlago.

Glavne sestavine:

• glicerin: izboljšuje vlažnost.

• alkohol: poskrbi za globinsko čiščenje in odstranjevanje odvečne maščobe.

• izvleček kamilice: pomirja

• Ginko izvleček: izboljšuje izgled, pomirja.

• sericin: ustvarja vlažilno, zaščitno plast proti gubam na površini kože.

• hialuronska kislina: deluje kot magnet za vlago, pomaga vodi, da prodre v vašo kožo ter jo vlaži od znotraj navzven.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Začnite živeti z načrtovanimi prihodki že kakšnih šest mesecev pred vašo upokojitvijo oziroma upokojitvijo vašega pertneda. če boste v novo obdobje zakorakali na takšen način, se boste lažje soočali s finančnimi spremembami, saj upokojitev navadno spremljajo tudi drugačni pritiski. Poleg tega boste v teh šestih mesecih privarčevali nekaj denana, ki vas bo navdajal z občutkom vamosti in vam pomagal v hudih časih.

Organizirajte svoj čas

• Vaš partner se lahko upokoji, vi pa ostanete zaposleni se naprej, ali pa nasprotno.  Nenadoma lahko spoznate, da je vajin dan postal povsem drugačen. Namesto da bi zgodaj zjutraj skupaj in odšla v posteljo ob istem času, zdaj enega prežema energija, drugi pa je na utrujen. če to začne povzročati težave, se je vredno pogovoriti in poiskati resitev, ki ustreza obema. Poudariti je treba skupne interese, ki se jim s partnerjem posvetita koncu tedna.

• Če boste posedali doma z obilo časa in z občutkom, da nekaj zamujate, imate najbrž težave s čustvenim prehodom ob upokojitvi. Partner vam lahko pomaga z rahlim prilagajanjem. Pogovorita se o delitvi dela pri gospodinjskih opravilih. Naredite seznam prijateljev in sorodnikov, ki so med tednom občasno prosti (najbrž gre za ljudi, ki jih niste videli že vrsto let), in delite z njimi svoje interese.

• Če ste se upokojili, vaš partner pa je Se vedno zaposlen, posčlte zase kak nov projekt ali pa obudite stare konjičke. Če imate veliko prostega časa, ga lahko porabite tudi za razvajanje samega sebe. Zjutraj nekoliko dlje lenarite v postelji, dogovorite se s prijatelji za kosilo, v popoldanskem času preberite kekšno knjigo in dajte noge v zrak vsakič, ko se vam bo zahotelo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja