Elicina XT krema za področje okoli oči, 15 mL

<strong>Elicina XT krema za področje okoli oči je kozmetičen pripomoček z ekstraktom polžje sline. </strong> Elicina XT krema za področje okoli oči je kozmetičen pripomoček z ekstraktom polžje sline.
542121 17579
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Elicina XT krema za področje okoli oči je kozmetičen pripomoček z ekstraktom polžje sline. Je izdelek izvirne ter inovativne linije Elicina, ki ima poudarek na negovanju, anti age učinku, obnavljanju kože.

Elicina XT krema za negovanje kože okoli oči vsebuje izvleček polžje sline, vsebuje tudi ekstrakt trpotca (psyllium), kar v kombinaciji deluje izredno učinkovito na kožo obraza, ki je prekomerno suha ter so vidni že prvi znaki staranja. Elicina XT ima dvojni učinek pri obnavljanju, luščenju in vračanju prožnosti kože.

Elicina XT krema za nego kože okoli redelov očes je visoko kakovosten kvaliteten izdelek, ki je namenjen vsem, ki želijo kožo regenerirati ter upočasniti morebiten proces staranja. Oba navedena izvlečka (polžja slina ter ekstrakt trpotca) delujeta eksfolirajoče ali z drugimi besedami odstranjujeta kožno povrhnjico ob enem pa delujeta regenerativno na proces izgradnje oziroma regeneracije kolagena v koži.

Elicina XT po nanosu hitro zmanjša vidnost obočesnih gub oziroma gubic ter izraznih linij. Upočasni tudi morebitne znake staranja zahvaljujoč kombinaciji učinkovitih izvlečkov, ki v naravni obliki vsebujeta: alantoin, kolagen, elastin, beljakovine, glikolno kislino, avkubin ter vitamina B1 in C.

Elicina XT ni odišavljena in ne vsebuje umetnih ter alergenih barvil, torej je ohranjena v kar se da naravni obliki.

Način uporabe Elicina XT kreme

Kremo nanašajte v majhnih količinah, in sicer na predhodno temeljito očiščeno kožo obraza. Elicina krema se bo ob predhodnem čiščenju še hitreje absorbirala v kožo obraza ter jo naredila povsem mehko ter voljno.

Uporabite kremo Elicina XT ker si vaš obraz zasluži original!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elicina Elicina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov