Equa MISMATCH ROSE GOLD steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH ROSE GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma. Equa MISMATCH ROSE GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
15878 15878

Ocene in mnenja

Opis

Equa MISMATCH ROSE GOLD steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji. 

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja. 

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj. 

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami. 

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Delavnico naj mentor začne kot stik s seboj, ki pa naj ga usmeri v zavest o sebi, in sicer z vprašanji: Kako se doživljam, ko tako sedim, diham, vonjam, poslušam, gledam in razmišljam) Kaj je ta trenutek moje polje dogajanja? Se v polju oblikuje kaj novega? Ob preverjanju dogajanja v polju naj vsak pomisli na kakovost in smotrnost novih dogajanj, ki se oblikujejo, in koliko je v njih energetske napetosti oz. koliko je v posamezniku hrepenenj, da bi dosegel zastavljene cilje. lzgoreli potrošnik sicer oblikuje veliko zamisli oz. gestaltov, manjkajo pa mu ustvarjalnost, optimizem in vedrina, ki bi dajali smisel in delovni zagon njegovemu življenju. Mentor naj poudari pomen energetske opreme, potrebne za ozaveščeno delovanje oz. zaključevanje poslov ter za premagovanje vsakodnevnih stresov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov