Equa MISMATCH SILVER steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH SILVER steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma. Equa MISMATCH SILVER steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
16784 16784

Ocene in mnenja

Opis

Equa MISMATCH SILVER steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji. 

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja. 

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj. 

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami. 

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Osemnajst mesecev

Naučite otroka počepniti, ker tako pospešuje razvoj mišic. Spodbujajte ga, naj vas posnema. Hodite z njim po stopnicah, dokler tega ne bo zmogel sam.

Na vsako stopnico naj stopi z obema nogama, čeprav se bo pri tem moral trdno držati vaše roke. Koraki so že stabilnejši, nižji, otrok teče, hodi naprej in nazaj in le redko pade.

Enaindvajset mesecev

Naj vas spremlja pri vsakodnevnih opravilih. Vse, kar počnete, ga zelo zanima in hoče posnemati vsak vaš gib. Zdaj že lahko pobere predmet s tal, ne da bi padel. Spodbujajte ga k igri, kot je brcanje žoge, kjer se dobro vidi, kako tekoči so njegovi gibi. Z lahkoto hodi nazaj, sam gre po stopnicah, ne da bi se moral držati, lahko se hitro ustavi in zavije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov