Farmaderbe Filmhand zaščitna krema za roke, 75 mL

Krema za roke z zaščitnim filmom s svetlinovim oljem in rastlinskimi izvlečki hrani, vlaži in ščiti kožo pred uva in uvb žarki. Krema za roke z zaščitnim filmom s svetlinovim oljem in rastlinskimi izvlečki hrani, vlaži in ščiti kožo pred uva in uvb žarki.
17720 17720

Ocene in mnenja

Opis

Filmhand krema za roke z zaščitnim filmom.

- upočasni predčasno staranje vaše kože,
- zagotovi popolno zaščito,
- neguje,
- vlaži in ščiti vaše roke pred razdražitvijo, dehiracijo, škodljivimi zunanjimi vplivi in detergenti.

Vsebuje:

* edinstven kompleks fomblin®, ki s pomočjo intenzivnega zaščitnega filma vaše roke ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kljub temu pa vaša koža diha in ohranja svoje naravno ravnovesje.

* svetlinovo olje in maslo karite, ki kot najboljša naravna vira gama-linolenske kisline, ponovno vzpostavita vlažilno ravnovesje kože in jo nahranita.

* s pomočjo izvlečkov limone, šipka, propolisa, sladkega korena in bele lilije filmhand krema vašo kožo napne, pomirja, osveži, očisti in deluje kot odličen antioksidant ter preprečuje delovanje prostih radikalov.

Aktivne sestavine:
Svetlinovo olje 3 %, izvleček šipka 3 %, limone 2 %, propolisa 2 %, bele lilije 1 %, sladkega korena 0,5 %, uva in uvb filter 1,5 %, maslo karite 1 %, kompleks fomblin® z zaščitnim filmom 0,5 %.

Navodila za uporabo:

vmasirajte v kožo do popolnega vpitja. Po potrebi ponovite.

Izdelek ščiti pred uva in uvb žarki. Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje petrolatov ali barvil. Vsebuje rastlinski glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Liposukcija ni nežen poseg. Najprej v predel telesa, kjer se kopiči odvečna maščoba, z injekcijo vbrizgajo hladno slano raztopino, ki vsebuje tudi adrenalin, lokalni anestetik in kemični preparat, ki razgrajuje maščobne celice. • Nato skozi številne majhne kirurške reze na koži vstavijo veliko votlo iglo, navadno s premerom okoli 3 mm, ki je priključena na močan vakuumski aparat. Potisnejo jo v telo in jo s kar precejšnjo silo pomikajo okoli blazinice. Mašcoba je precej čvrsta, zato jo je treba najprej malce razrahljati in do določene mere tudi utekočiniti, dajo vakuumski aparat lahko posesa. Pri rahljanju in utekočinjenju pomaga tudi slana raztopina.

• Odstranjevanje prevelike količine maščobe je nevarno. Vse telesne tekočine so v ravnovesju in telo na izgubo maščob odgovori enako kot na izgubo krvi; če odstranimo preveč maščob, lahko pacient pade v šok, ki ga spremlja zelo nizek krvni tlak.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja