Farmaderbe Maxhair Cres šampon proti izpadanju las, 200 mL

Šampon proti izpadanju las za vse vrste las s pH 5 nežno čisti, regenerira in ponovno vzpostavi naravno ravnovesje lasišča. Šampon proti izpadanju las za vse vrste las s pH 5 nežno čisti, regenerira in ponovno vzpostavi naravno ravnovesje lasišča.
948055 17680

Ocene in mnenja

Opis

Šampon Maxhair cres proti izpadanju las za vse vrste las s pH 5:

- nežno čisti,
- regenerira in ponovno vzpostavi naravno ravnovesje lasišča.

Lastnosti:

* S pomočjo beljakovine svile, ginsenga in izvlečka prosa, vaše lase naredi močne ter tako preprečuje cepljenje lasnih konic.

* Inovativni kompleks z izvlečki zarodnih celic domačega jabolka zagotavlja hranila bistvenega pomena za naravno rast vaših las in lasnega mešička ter tako upočasni izpadanje las.

* Šampon vsebuje tudi mentol, eterična olja in brezo, ki spodbujajo regeneracijo lasišča in ga čistijo.

Aktivne sestavine:

Beljakovine svile 3 %, izvleček ginsenga 3 %, zarodne celice domačega jabolka 1 %, olje jojobe 0,5 %, olje lanenega semena 0,5 %, olje moringovke 0,5 %, proso 0,5 %, mentol 0,25 %, mešanica eteričnih olj (cimeta, melalevke, poprove mete, timijana) 0,3 %.

Navodila za uporabo:

šampon razdredčite v mlačni vodi in ga nato z nežno masažo nanesite na lasišče. Lase nato dobro izperite.

Primeren je za vse vrste las, posebno za krhke, suhe in oslabljene lase, ker vsebuje nežne sestavine, pa tudi za ljudi z občutljivim lasiščem.

Brez parabenov, glutena, natrijevega lauril sulfata, natrijevega lauret sulfata in derivatov živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Težave s spočetjem

Če ne morete spočeti otroka, to še ne pomeni, da ste neplodni. Pri večini parov, ki mislijo, da so neplodni, gre samo za zmanjšano plodnost in ženska ob ustrezni pomoči lahko zanosi.

Kaj je neplodnost?

Večina neplodnost razume kot nezmožnost imeti otroke, vendar je taka razlaga precej naivna in površna. Če je par brez težav spočel prvega otroka, drugega pa ne more, govorimo o sekundarni neplodnosti. Zgodi pa se tudi, da sta imela partnerja brez težav otroke v prejšnjih razmerjih, skupaj pa ne moreta spočeti, saj je plodnost para seštevek plodnosti obeh partnerjev.

Če je plodnost obeh partnerjev mejna, spočetje pogosto ni mogoče. Kadar pa je plodnost enega od partnerjev dobra, drugega pa mejna, par lahko spočne otroka. Le polovica žensk zanosi v treh mesecih rednih spolnih odnosov. Parom, ki po šestih mesecih neuspešnega poskušanja prosijo za pomoč, svetujejo, naj se vrnejo čez pol leta.

S staranjem ženske upada kakovost jajčec, zato je starost gotovo pomemben dejavnik pri uspešni zanositvi. Statistike kažejo, da devet desetin žensk med dvajsetim in tridesetim letom zanosi venem letu, če ima redne spolne odnose, pri drugih pa obstaja velika verjetnost, da bodo zanosile v naslednjem letu. Po tridesetem letu pa je statistična verjetnost, da bo ženska zanosila venem letu, že veliko manjša. Če v tem času ne zanosi, naj se posvetuje z ginekologom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja