Favn zebal mazilo, 75 mL

<p>Za nego mi&scaron;ic, sklepov in vezi pri &scaron;portu in večjih fizičnih obremenitvah.</p>

Za nego mišic, sklepov in vezi pri športu in večjih fizičnih obremenitvah.

571296 1963

Ocene in mnenja

Opis

Priporočamo za

- nego mišic, sklepov in vezi pri športu in večjih fizičnih obremenitvah,
- ogrevanje in relaksacijo mišic,
- nego ozeblin.

Uporaba

- masaže,
- za osebno in profesionalno rabo (maserji in fizioterapevti). 

Lastnosti in delovanje učinkovin

Eterično olje evkalipta je prisotno v mnogih zeliščnih pripravkih za masaže in vtiranje, je močan regenerator. Eterično olje pritlikavega bora osvežuje in poživlja z blagim vonjem in je priljubljen v zeliščnih pripravkih in toaletno-kozmetičnih izdelkih. Eterično olje cimeta je naraven stimulant in je nepogrešljivo v tradicionalnih kitajskih masažnih pripravkih. Eterično olje melise je priljubljena učinkovina starejših zeliščnih pripravkov v Evropi. Osvežuje, pomirja, tonizira kožo.
Izvleček čili paprike je učinkovit je v kombinacijah z eteričnimi olji, ki vsebujejo veliko terpenov. Vedno več je prisoten v pripravkih za športnike. Eterično olje navadnega brina je predvsem na našem področju izredno cenjeno v izročilu ljudskega znanja. Brinjevec (žganje zrelih brinjevih plodov) je bilo nepogrešljivo domač pripravek za vse mogoče zunanje in notranje težave.

Nasveti za uporabo

ZEBAL je preizkušen s strani športnih zdravnikov in fizioterapevtov (nega poškodb, ogrevanje in relaksacija mišic in vezi).
# Priporočamo vsaj 14 dnevno masažno kuro predelov, ki so bili ozebli. Poleg masaže z ZEBALOM priporočamo tudi vroče - hladne kopeli z dodatkom eteričnega olja čajevca.
# Preizkušena je kombinacija uporabe FAVN ZELIŠČNE MASAŽE in ZEBALA, ki podaljšuje delovanje Zelične masaže.

Sestava

PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, LANOLIN, CAPSICUM FRUTESCENS, CETEARYL ALCOHOL, CAMPHOR, PINUS PUMMILIONIS, EUCALYPTUS GLOBULUS, CINNAMOMUM CASSIA, MELISSA OFFICINALIS 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Športne zvrsti

Aerobika
Aerobika je gimnastika ob glasbi, ki se izvaja v skupini pod vodstvom vaditelja trenerja.

Gre predvsem za trening kardiovaskularnega sistema (srca in krvnih žil), vendar pa se krepijo tudi motorične in usklajevalne sposobnosti. Gibanje je podprto z ritmom glasbe, zvišujejo se faktor zabavnosti, motivacija in delavnost. Poleg tega se lahko prek ritmične pobude glasbe uravnava intenzivnost treninga. Vadba aerobike traja približno uro, medtem pa tečajniki ves čas ostajajo v gibanju. Gretudi za pridobivanje več zmogljivosti, ki predstavlja alternativo ali dopolnilo drugim vzdržljivostnim športom, kot so na primer džoging (sprostitveni tek), kolesarjenje, plavanje.

Aerobika je prišla v Evropo iz ZDA v 80. letih in se je do danes močno razvila. Studii fitnesa ponujajo na ducate tečajev aerobike: od aerobike za izgorevanje maščob; plesne aerobike do tajboksinga, ki ustrezajo vsakršni zahtevi in okusu. Aerobika je primerna za vse, ki se radi ukvarjajo s športom v skupini, ki potrebujejo voditelja in se zabavajo ob koreografskih zaporedjih korakov. Seveda obstaja tudi nešteto videov aerobike za telovadbo doma. Pri osebni vadbi ste neodvisni od časovnega razporeda tečajev v studiih fitnesa, vendar pa se tako odpoveste koristnim popravkom s strani vaditelja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja