Flora Salvia žensko žajbljevo intimno milo, 250 mL

Flora Salvia žensko žajbljevo intimno milo je intimno milo, ki je namenjeno predvsem za ženske po 50. let starosti. Flora Salvia žensko žajbljevo intimno milo je intimno milo, ki je namenjeno predvsem za ženske po 50. let starosti.
946681 29113

Ocene in mnenja

Opis

Flora Salvia žensko žajbljevo intimno milo je intimno milo, ki je namenjeno predvsem za ženske po 50. let starosti.

Ženska koža se v 50. letu starosti oziroma bolj natančno v času, ko ženska preide v menopavzo spremeni. Zato je tudi Flora intimno milo formulirano za tovrstne težave, ki nastopijo v času menopavze.

Poznano je, da ženska sluznica v času menopavze  postane izrazito suha. Suhost in iritacije pa lahko vsaj deloma ublažimo z izbiro ustreznega intimnega mila, ki koće intimnih predelov ne obremenjuje temveč predstavlja dodatno nego kože, ki ne povzroča iritacij.

Flora Salvia intimno milo tako vsebuje eterično olje navadnega žajblja, prav tako tudi ekstrakt navadnega jama, aloe vere ter pomirjajoče sivke.

Prednosti Flora Salvia mila

Milo kožo navlaži, jo regenerira, jo pomiri in nudi prijeten vlažilni učinek. Suhost kože je olajšana, koža je regenerirana, držaenje kože pa preneha.

Kako uporabiti intimno milo?

Ustrezno količino intimnega mila nanesite na površino intimnih predelov, ki ste jih predhodno omočili. Izdelek lahko po potrebi uporabite večkrat dnevno, kar zavisi od vašega počutja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja