Gengigel First Aid raztopina, 50 mL

Gengigel First Aid raztopina je primerna za enostavno, hitro ter učinkovito uporabo v ustni votlinipo ustnih posegih.<br> Gengigel First Aid raztopina je primerna za enostavno, hitro ter učinkovito uporabo v ustni votlinipo ustnih posegih.
524140 27339

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 2. 04. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Gengigel First Aid raztopina je primerna za enostavno, hitro ter učinkovito uporabo v ustni votlini predvsem pa je priročen pri poškodbah vseh vrst ter tudi po operacijskih posegih v ustni votlini.

Ustna voda Gengigel First Aid vsebuje 0,1 % hialuronske kisline.

Medicinski pripomočki linije Gengigel, ki so na osnovi hialuronske kisline, pomembno pripomorejo k preprečevanju krvavenja dlesni in nastanka parodontalnih bolezni.

Gengigel first aid je raztopina za domačo rabo za pospeševanje celjenja ran po zobozdravniških posegih. Učinkovito zmanjšuje bolečino in nelagodje po poškodbi oziroma kirurškem ali parodontalnem zdravljenju.

Gengigel first aid je enostaven za uporabo, saj:

- doseže težje dostopna področja, ki so bila zaradi posega poškodovana

- se lahko uporablja brez fizičnega kontakta ter draženja rane

- zaradi visokega varnostnega profila ga lahko uporabljamo pri vseh bolnikih brez omejitev, tudi pri otrocih, nosečnicah, starejših in sladkornih bolnikih

- posebna formulacija zagotavlja, da se hialuronska kislina dobro oprime sluznice in jo zaščiti

Kako deluje Gengigel First Aid raztopina?

Gengigel First Aid raztopina zmanjša občutje bolečine ter morebitno nelagoden občutek v ustni votlini. Ta je še posebej pogost v primerih kirurških posegov ali morebitnih poškodb ustne votline.

Izdelek še posebej priporočamo v primerih, ko se pojavi vnetje v ustni votlini, izpiranje rane po ekstrakciji zoba (še posebej pri modrostnih zobeh) ter pri gingivitisu (obolenju dlesni, rdečica, boleče dlesni ter pogosta krvavitev iz dlesni).

Izdelek Gengigel First Aid raztopina ni kontraindicirana z drugimi sestavinami izdelkov, pa tudi ne povzroča interakcij z drugimi zdravili in ni neželenih stranskih učinkov.

Uporaba Gengigel First Aid raztopine

Gengigel First Aid raztopino odmerite priloženim merilnim pokrovčkom, odmerite 5 mL raztopine ter temeljito izperite ustno votlino. Izdelka ne popijte, pred uporabo pa raztopino ne redčite. Postopek izpiranja z Gengigel raztopino ponovite do štiri krat dnevno, higieno vzdržujte redno ter izpirajte dokler se rane v ustni votlini ne zacelijo.

Izdelek Gengigel First Aid raztopina je primeren tudi za sladkorne bolnike, ki trpijo za občutljivo ustno votlino ter imajo posebej občutljive dlesni. Pogosto je uporaba Gengigel First Aid raztopine na mestu, če se v ustni votlini pojavijo neprijetne afte. Le-te so ponavadi posledica zmanjšane imunske odpornosti ter izginejo s primernim tretmajem v roku 5-10 dni.

Gengigel First Aid vsebuje hialuronsko kislino

Vse oblike Gengigelov, pa tudi Gengigel First Aidraztopina vsebuje hialuronsko kislino, ki pripomore k:

- regeneraciji dlesni in cele ustne votline

- zmanjšuje edem ter nastajanje oteklin

- sluznico zaščiti pred morebitnimi oteklinami

- pripomore k zaustavitvi morebitnih krvavitev v ustni votlini

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ricerfarma Ricerfarma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja