HempTouch konopljina vitaminska krema za obraz, 50 mL

<strong>HempTouch konopljina vitaminska krema&nbsp; je kozmetični izdelek, ki je namenjen za negovanje sorazmerno mladostne kože okoli 25. leta starosti in naprej. </strong> HempTouch konopljina vitaminska krema  je kozmetični izdelek, ki je namenjen za negovanje sorazmerno mladostne kože okoli 25. leta starosti in naprej.
517330 28004

Ocene in mnenja

Opis

HempTouch konopljina vitaminska krema je kozmetični izdelek, ki je namenjen za negovanje sorazmerno mladostne kože okoli 25. leta starosti in naprej.

Naravna regeneracija kožne povrhnjice se vidno upočasni okoli 25. leta starosti, zato je samopomoč na dermalnem področju nujna. Prezgodnje staranje je vzrok in je posledica številnih okoljskih dejavnikov kot so veter, mraz, onesnaženost, radikali, UV obsevanje, stres, neustrezna ali nepolnovredna prehrana. Da te procese staranja upočasnimo je HempTouch konopljina vitaminska krema kakor nalašč za vas.

Sestavine HempTouch konopljine kreme

Vitaminska krema z ekstraktom konopljinega olja (le-to namreč vsebuje številne hranilne komponente) vitalizira ter regenerira kožno povrhnjico, jo globinsko nahrani ter dodatno zaščiti.

Hialuronska kislina, Q10 in vitamin E pripomorejo k lepi ter zaščiteni koži obraza. Vitamin E velja kot močan antioksidant ter zaščita pred delovanjem radikalov. Hialuronska kislina pa poskrbi za intenzivno hidracijo.

Hidrolat konoplje in vrtnice kožo revitalizira ter poveča regeneracijo kože. Bogata hladno stiskana olja in prestižna masla nadomestijo koži lastne ceremide, zadržujejo vlago in povečajo elastičnost kože.

Uporaba HempTouch konopljine vitaminske kreme

Konopljino kremo nanesite na težavna področja po potrebi, saj ima krema lahkotno teksturo in nemudoma pripomore k večini kožnih težav, ki jih doživlja sodoben človek.
Krema ima lahkotno strukturo in močno hranljivo sestavo, zato je krema še posebej primerna za vse s suhim ter atopičnim videzom kože.

Konopljino vitaminsko kremo nanesite najbolje zjutraj in tudi zvečer na sveže očiščen obraz. Kremo po potrebi v skrajnih primerih suhe kože še dodatno zaščitite z nanosom kreme tekom dneva.

Proizvod za lokalno uporabo, hranite na sobni temperaturi, pod 30 °C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: HempTouch HempTouch
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov