Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino 4x7 cm, 10 oblog

<strong>Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran. <br></strong> Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran.
929531 9502
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran.

Obloga je namenjena absorbiranju izločka iz rane ter interaktivnemu vlaženju ter hitrejšemu zdravljenju rane. Sterilna obloga vsebuje jedro, ki deluje v kombinaciji z ringerjevo razopino, pripomore k normalizaciji rane ter do 24 ur dnevno omogoča vlaženje rane ter posledično hitrejše celjenje le-te.

Izdelek pripomore k odstranjevanju najrazličnejših nekroz v globini same rane, rano temeljito čisti ter absorbira izloček iz rane, da se ta hitreje zaceli.

Hidrofobna podlaga same obloge preprečuje, da bi se obloga oprijela rane, zato je njeno odstranjevanje enostavno ter predvsem neboleče.

Uporaba Hydroclean sterilne obloge

Izdelek je namenjen mokremu tretmaju problematične rane. Izdelek je še posebej primeren za negovanje in čiščenje rane, ki je umazana, se ne celi hitro, je manifestirana z bakterijami ter virusi in podobno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede