Afrodita 4D Collagen Lifting Effect krema za suho kožo, 50 mL

Izberite Afrodita 4D Collagen Lifting Effect kremo za suho kožo po dopolnjenem 35. letu in se prepustite lifting tretmaju za vašo suho kožo. Izberite Afrodita 4D Collagen Lifting Effect kremo za suho kožo po dopolnjenem 35. letu in se prepustite lifting tretmaju za vašo suho kožo.
32883 32883
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izberite Afrodita 4D Collagen Lifting Effect kremo za suho kožo po dopolnjenem 35. letu in se prepustite lifting tretmaju za vašo suho kožo.

Prednosti in lastnosti kreme Afrodita 4D Collagen Lifting Effect

  • primerno za suho kožo
  • učinkovito negovanje kože po 35. letu
  • primerno za obraz in tudi predel vratu ter dekolteja
  • ne vsebuje parabenov

Delovanje 4D Collagen Lifting Effect kreme za suho kožo

Suha koža je zaradi svoje izsušenosti podvržena hitri vidnosti prvih znakov staranja. Po dopolnjenem 35. letu je koža še bolj dovzetna za staranje in nanjo vplivajo različni škodljivi vplivi iz okolja. Z redno uporabo 4D Collagen Lifting Effect kreme za suho kožo, boste spodbudili vezavo vlage in s tem napeli kožo na vašem obrazu. Gube bojo majn vidne, saj krema spodbudi tudi sintezo kolagena. Za lep, svež in mladosten videz poskrbi dodano negovalno olje.

Koža ima lep in mladosten videz zaradi zadostnih količin kolagena, elastina ter hialuronske kisline. V kremi za suho kožo 4D Collagen Lifting Effect se nahajajo biološki aktivni peptidi, ki spodbudijo celice, da sintetizirajo več zgoraj omenjenih sestavin. S tem se upočasni tako kronološko kot foto staranje kože. Izgled po nanosu pa vas bo navdušil. Takojšen lifting učinek, bolj napeta koža in manj vidne gube.

Za manjšo vidnost gub poskrbi tudi morski kolagen in njegove patentirane mikrosfere, ki hitro po nanosu prodrejo v zgornje plasti epidermisa. Njihova sposobnost je, da nase vežejo veliko količino vlage in povečajo svoj volumen tudi za desetkrat. S tem prispevajo k bolj čvrsti in napeti koži, na kateri so gube manj vidne.

Kremi za suho kožo 4D Collagen Lifting Effect je dodano olje belega limnanta. Ta naravni vir trigliceridov in karotenoidov je znan kot eden boljših emolientov. Vsebnost velikih količin dolgih maščobno kislinskih verig prispeva k hitrejši regeneraciji kože. Olje belega limnanta deluje tudi antioksidativno.

Uporaba kreme za suho kožo 4D Collagen Lifting Effect

Ponudite svoji koži odličen lifting tretma z vlaženjem vsako jutro in vsak večer. Zadostno količino kremo nanesite po čiščenju in toniziranju kože. Z nežnimi gibi vtrite kremo po celotni površini obraza. Kremo lahko uporabite tudi za predel vratu in dekolteja, kjer boste prav tako poskrbeli za boljšo elastičnost in čvrstost kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja