Ice Power Plus MSM v gelu, 200 mL

Pomaga pri bolečinah v mišicah, preprečuje in zmanjšuje otekline. Pomaga pri bolečinah v mišicah, preprečuje in zmanjšuje otekline.
551406 304

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Gel vsebuje MSM, ki povečuje učinek gela Ice Power. MSM (metil-sulfonil-metan) je oblika žvepla, ki jo najdemo v določenih vrstah hrane in tudi v različnih beljakovinah v človeškem telesu.

Vnetje zmanjša vsebnost žvepla v sklepih. Žveplove sestavine v MSM človeško telo zlahka asimilira.
Gel pomaga pri bolečinah v mišicah, pri mišični napetosti, mišičnem stresu, za preprečevanje in zmanjšanje oteklin.

Velikost pakiranja

200 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Udarnina

Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik najprej povpraša po mehanizmu poškodbe, o času in kraju poškodbe in morebitnih predhodnih poškodbah ali boleznih na poškodovanem delu telesa. Ugotoviti mora tudi, ali je udarnina morda posledica kaznivega dejanja, kar je včasih razvidno že iz same poškodbe ali pa iz obnašanja poškodovanca in njegovih spremljevalcev. Poškodovanca zdravnik natančno pregleda (lokalni status pogosto ne zadošča). Pri lažjih udarninah lahko zaključi obravnavo sam in poškodovanca odpusti domov z natančnimi navodili. Če na podlagi kliničnega pregleda sumi na pridružene poškodbe notranjih organov ali pa so prisotne obsežne podkožne krvavitve (hernatomi), poškodovanca napoti v bolnišnico (najpogostejši napotitvi sta rentgensko slikanje prizadetega predela in/ali napotitev k travmatologu). Posebno obravnavo potrebujejo poškodovanci z udarnino glave in poškodovanci, ki prejemajo zdravila za preprečevanje strjevanja krvi.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ice power Ice power
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov